Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.579
- 14.420
- 2.623
Transfer yapamamalarını falan geçtim şu an TFF’ye bağlı her kurulda planlı ve programlı bir şekilde anti-Galatasaray yapılanması var, bizimkilerin sesi çıkmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan ve nuri gibi hoca bulamazsınız kolay kolayokan buruk'u dursunla beraber indireceğiz inşallah. bu zihniyetlerden 1 gram fayda gelmez galatasaraya

büyük başkan böyle devam
Uğursuz nevzort
Bu kadar kasmalarına gerek yoktu yav. 8 koysala yeterliydi kerizin biri çıkar alırdı hop 12 milyon euro hiç oynatmadığın adamdan alırdın. Kerizlik yapmışlar.Sevgili modum yönetime küfürün cezası nedir öğrenebilir miyimChiesa Tottenham olmazsa GSda
kaynak Sergen Zeren
Millet hep ayni muhabbet yapiyoAynen sende gelip gidip millete laf atiyon. Hep ayni melodiler
Cicaldau’nun kardeşi sanırım
Recm haktır bunlara.Gs muhabirleri toplu olarak lisenin önünde halka açık bir şekilde idam edilmeli. İşin esprisi bir yana o minicik beyinleriyle manipülasyon yapmaya çalışmaları mide bulandırdı iyice, işlerini yapamıyor oluşlarını geçtim. Bunlara en ufak etkileşim vermemek gerek.
niyesil lütfen