Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
Milan kiralık harici vermez.15 milyon+ da olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan kiralık harici vermez.15 milyon+ da olur
Mc tominay aliriz bizde ne yapalimMilan kiralık harici vermez.
Ben bu adamı Valencia döneminden sağ kanat diye hatırlıyordum, istediğimiz adam hareketli dayanıklılığı yüksek bir orta saha ise doğru adam ama orta saha özelliklerinden çok geride kalabilirBu arada samoşun dedigi isim
![]()
Yunus Musah - Performans bilgileri 25/26
Güncel performans bilgileri Yunus Musah (Atalanta Bergamo) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
galatasaray'ı itham ediyorsunyönetim bu sene şampiyonluk istemiyor açık ve net kimlere ne sözler verildi acaba
1 sezon önce 20 milyon verdikleri genç bir oyuncuyu 10 milyona neden satsın Milan?
Geçen sene milan'ın 20 verdiği adamı nasıl 10'a alabiliyoruz ben anlamadım.
Fofanada dolayı 10 civarına bırakmaya meyillilerdirler milan 18 falan veriyor monaco 25 -30 istiyor bundan alınan 10-12 civarı parayla onu alacaklardır
Beni düşündüren hoca bunların ne diye suyuna gidiyor. O görmüyor mu köhnün olmayacağını, mertensin yedeğinin gerektiğini. Onları da görüyor. Ama neden susuyor hala işte onu anlamıyorum?yönetim bu sene şampiyonluk istemiyor açık ve net kimlere ne sözler verildi acaba
Samoş ne zaman isim verdi?Bu arada samoşun dedigi isim
![]()
Güncel performans bilgileri Yunus Musah (Atalanta Bergamo) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Isim vermemiş öglen bir profil söylemis 22 yasında 200 mac yapmis vs diyeSamoş ne zaman isim verdi?
Müthiş bu Nevzat ya işte gerçek habercilik
10 civarına bırakılacak olsa sadece Samos mu haberi olur. Tüm italya peşine düşüp çoktan almıştı bile. İhtiyacı olmasa da roma, ve özellikle kelepirci atalanta bu işe salça olurdu.Fofanada dolayı 10 civarına bırakmaya meyillilerdirler milan 18 falan veriyor monaco 25 -30 istiyor bundan alınan 10-12 civarı parayla onu alacaklardır
Lan yok unut unut. Deadline day en kötü bir ingilize saplarlar.Mc tominay aliriz bizde ne yapalim
Zaten resimde önerildi demiyormu yav menajer önermiş iste diger kuluplerede önermişdir10 civarına bırakılacak olsa sadece Samos mu haberi olur. Tüm italya peşine düşüp çoktan almıştı bile. İhtiyacı olmasa da roma, ve özellikle kelepirci atalanta bu işe salça olurdu.
Nerde diyor bunları yan hesabı mı varBu arada samoşun dedigi isim
![]()
baskın habercilik……bugun mu alinmis bu karar