Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada samoşun dedigi isim
Ben bu adamı Valencia döneminden sağ kanat diye hatırlıyordum, istediğimiz adam hareketli dayanıklılığı yüksek bir orta saha ise doğru adam ama orta saha özelliklerinden çok geride kalabilir

Bir de şey saçma geçen sene Milan 20 mil.€ ödemiş adamın bonservisine şimdi bize kaç milyon € karşılığında transfer olacağına inanıyoruz? Bence yine olmaz bir transfer öznesi olmaktan öteye gidemez

yönetim bu sene şampiyonluk istemiyor açık ve net kimlere ne sözler verildi acaba
Beni düşündüren hoca bunların ne diye suyuna gidiyor. O görmüyor mu köhnün olmayacağını, mertensin yedeğinin gerektiğini. Onları da görüyor. Ama neden susuyor hala işte onu anlamıyorum?

Bankalar birliğinden çıkacağız kimsenin şüphesi olmasın kumbaraya para atmaya devam ediyoruz az kaldı.

Fofanada dolayı 10 civarına bırakmaya meyillilerdirler milan 18 falan veriyor monaco 25 -30 istiyor bundan alınan 10-12 civarı parayla onu alacaklardır
10 civarına bırakılacak olsa sadece Samos mu haberi olur. Tüm italya peşine düşüp çoktan almıştı bile. İhtiyacı olmasa da roma, ve özellikle kelepirci atalanta bu işe salça olurdu.

10 civarına bırakılacak olsa sadece Samos mu haberi olur. Tüm italya peşine düşüp çoktan almıştı bile. İhtiyacı olmasa da roma, ve özellikle kelepirci atalanta bu işe salça olurdu.
Zaten resimde önerildi demiyormu yav menajer önermiş iste diger kuluplerede önermişdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt