Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfersaraylılara inat
Galatasaraylılığı savunacağız

Arka sayfalarda ozel hesabında bie profil soylemis rtaş 200 maca cikan 22 yasinda biri onerildi vs diye ona istinaden soyledim isim yok bu olmayadabilir ama tahminen bu bence.
IMG_3154.jpeg

Bu arada Manu Kone’den bahsediyor. Kulübünden ayrılmak istiyor. Bu sabah bu Doue olmayacak diye yeminler eden herifte Haziran’daki tweeti alıntılamıştı ilgilendiğimize dair.

bu galahaber midir nedir o kimdir necidir , kafasına göre futbolcu tagı yarattırıyor taraftara twitterde hashtag oluyor falan .

Samardzic değil de İlic'in maliyetine ben de girerdim bize daha uygun olduğunu düşündüğümden İlic'i seçerdim. Bu İlic işine neden girmiyoruz o da ayrı saçma iş Torino Zenit'e 20+3 milyona satmaya okeydi İlic'te Rusya'ya 3 milyona tamam haberleri çıkıyordu sonra bir anda olumsuza döndü o iş ama madem Wendel'de çıktığın bir bütçe var Ver İlic'e 18+5 milyon, 2.5 milyon da maaş a bitebilir pek tabi.

bu arada bizim en başında pazarlık gücümüz daha yüksek olurdu çünkü çoğu oyuncu rusyaya gitmek istemediği için sınırlı sayıda gidecek oyuncuyu yüksek bonservisler vermek durumunda kalıyor ruslar

ilic bence de bizim için daha uygun ama sanki hoca bizim gibi düşünmüyor

wendel isteniyorsa samardzic de alınır yani

ikisini 35 milyona paketleyip 5 sene rahat edip 2 katına satalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt