- 1 Ağustos 2009
- 46.529
- 48.780
- 4.708
burger kingin nesi oluyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burger kingin nesi oluyorsunuz
Boks antrenörü eskisi gibi ülke ülkede dolaşmıyom diyo 1 tane spor salonunda takılıyomuşHakan'da para bok Murat
öyle 2-3 klima al dön demekle olmuyor
Kendisinden Tekne almasini bekliyorum
Mendy, Lundstran, Okay aynı tip 6 oynayan adamlar. İsterlerse en kötü Umut'u çekebilirlerdi o yüzden bana göre gereksiz masrafa giriyorlar ki maaşı da az bir oyuncu değil denilen gibiyse. Başkanları kendi diyor 50 milyon eurodan fazla açık vereceklerini bu normal değil. Bence bu işin sonu sahipli kulüp modeline gidiyor. Maliyetlerdeki bu ciddi artışların olması bunu düşündürüyor bana. Koç zaten Fblileri alttan alta açıklamalarında alıştırıyor gibi. Fb'yi o alır. Ts, Araplara satılacak gibi Bjk ve bizi hiç bilmiyorum.Mendy, Lundstram, Ozan, Okay gayet iyi rotasyon oldu ki niye gereksiz olsun onlarda Avrupa'da yarışacaklar aynı zamanda ligde oynayacaklar.
Kenan Yıldız'ın Türkçesi'yle dalga geçen Barış gibi sen de benim mizahımla dalga geçiyon yaptığın espriye bak ulanburger kingin nesi oluyorsunuz
Kenan Yıldız'ın Türkçesi'yle dalga geçen Barış gibi sen de benim mizahımla dalga geçiyon yaptığın espriye bak ulan
Onu okudum da o daha uzun sürecek dediğin gibi üst kullanım ile yapamazlar. İlk önce bizim Florya'yı bizim olmadığımız bölümleri aldığımız gibi satın almalılar onun içinde para lazım bu sene zaten 50 milyon eurodan fazla açıkları var başkanlarının dediğine göre parayı bulmaları lazım. Bu işlerin sonunda bir bakmışız Ts, Bjk, Fb ve biz sırayla Sportif AŞ'ler satılmış olursa uzun vadede şaşırmam.Kartal diye bir yerde üst kullanım hakları varmış, orayı değerlendireceklermiş. Üst kullanım hakkıyla konut projesi falan nasıl yapıyorlar anlamadım
Gerceklesme orani 75%Uefa listesini teslim etmeye 1 gün kala
Kimseyle. Herkes takılıyo bi yerlerde hava atma peşinde. Erdem Timur'u yediler nede olsaSu an acaba kimlerle görüşüyor yönetim ve pazarlıklar ne durumda
Kenan Yıldız'ın Türkçesi'yle dalga geçen Barış gibi sen de benim mizahımla dalga geçiyon yaptığın espriye bak ulan
Siz nasil dayaniyorsunuz knks harbi inanilmaz bisey insan kafayi yiyorTürkiye'ye geldiğinde 2-3 tane klima al öyle dön Hakan'ım![]()
Bok muHakan'da para bok Murat
öyle 2-3 klima al dön demekle olmuyor
Kendisinden Tekne almasini bekliyorum
Soruya bak gitmeye firsat var herkes bekliyorda bizi oradalarda dvetle bizmi bekliyoruz ulan buradaSiz nasil dayaniyorsunuz knks harbi inanilmaz bisey insan kafayi yiyor