Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mendy, Lundstram, Ozan, Okay gayet iyi rotasyon oldu ki niye gereksiz olsun onlarda Avrupa'da yarışacaklar aynı zamanda ligde oynayacaklar.
Mendy, Lundstran, Okay aynı tip 6 oynayan adamlar. İsterlerse en kötü Umut'u çekebilirlerdi o yüzden bana göre gereksiz masrafa giriyorlar ki maaşı da az bir oyuncu değil denilen gibiyse. Başkanları kendi diyor 50 milyon eurodan fazla açık vereceklerini bu normal değil. Bence bu işin sonu sahipli kulüp modeline gidiyor. Maliyetlerdeki bu ciddi artışların olması bunu düşündürüyor bana. Koç zaten Fblileri alttan alta açıklamalarında alıştırıyor gibi. Fb'yi o alır. Ts, Araplara satılacak gibi Bjk ve bizi hiç bilmiyorum.

Kartal diye bir yerde üst kullanım hakları varmış, orayı değerlendireceklermiş. Üst kullanım hakkıyla konut projesi falan nasıl yapıyorlar anlamadım
Onu okudum da o daha uzun sürecek dediğin gibi üst kullanım ile yapamazlar. İlk önce bizim Florya'yı bizim olmadığımız bölümleri aldığımız gibi satın almalılar onun içinde para lazım bu sene zaten 50 milyon eurodan fazla açıkları var başkanlarının dediğine göre parayı bulmaları lazım. Bu işlerin sonunda bir bakmışız Ts, Bjk, Fb ve biz sırayla Sportif AŞ'ler satılmış olursa uzun vadede şaşırmam.

Su an acaba kimlerle görüşüyor yönetim ve pazarlıklar ne durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt