Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt stokedan bi os. kiralayaz diye haber çıkınca olamaz badou diye feryat edilip etobo olduğu öğrenilince rahatlanmıştı. ve daha kötü çıkmıştı. badu olsa iyi olurdu. ama stoke tekrar baduyu bize kiralar mıydı şüpeli
Bi 10 gün daha transfer gelmezse bu senenin Ndombelesi kim olur acaba diye düşünüp kendimi alıştırmaya çalışcam

kabaca 4 milyona emini sattıysak ve peşin aldıysak. artık 4 milyon peşin ile taksitlendirebiliriz birkaç yıl.. wendel vermezler herhalde..

koca takımdaki en yetenekli genci gönderdik kalanlara bakıyorum akmanlardan efe ileri oynamaz pasa sağa sola geri oynar.sonra metehan rakip geldiğinde nerde nasıl durmayı bilmeyen stoper mi sağ bek mi bilmiyorum iki mevkide de kötü ve 2 kornerine kandığımız sonra piyasada olmayan eyüp Allahım sen sabır ver bize.Bu sene inşallah yanılırım ama ne yönetim nede malesef okan hoca şubatı göremez

etebo okumuşken, geçen bjk-gençler maçına bakayım derken bir baktım etebo oyuna girdi.

gençleri süper lige çıkartır kısa sürede.

koca takımdaki en yetenekli genci gönderdik kalanlara bakıyorum akmanlardan efe ileri oynamaz pasa sağa sola geri oynar.sonra metehan rakip geldiğinde nerde nasıl durmayı bilmeyen stoper mi sağ bek mi bilmiyorum iki mevkide de kötü ve 2 kornerine kandığımız sonra piyasada olmayan eyüp Allahım sen sabır ver bize.Bu sene inşallah yanılırım ama ne yönetim nede malesef okan hoca şubatı göremez
yönetim mecbur görecek 2 yılı. en kötü zamanlarda bile bırakıp gitmedi dursun. ama hoca için aynını söyleyemem. muhtemelen a+ oyuncularımız icardi, torriera, sanchez falan da şubat'ta gider.

Yıkın hocaya transfer işini yıkın. Transfer olmayınca da hoca istemedi dersiniz.

bunlar çok zeki adamlar.. son gün istediğimiz oyuncuyu alırız.. boşuna yangın yapmaya gerek yok.. bunların daha zekileri de vardır onlarda çıkacak ortaya tüm transferleri son gün yapanlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt