- 3 Haziran 2015
- 56.738
- 65.875
- 4.143
SeviyordumNiye Kemal'im
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SeviyordumNiye Kemal'im
Thorin i sevmiyor musunSeviyordum
Evet dış ilişkiler ile ilgili kurulda görev almış.hakan bilal kutlualp federasyonun bir kurulunda görev almış diyorlar. doğru mudur?
Al yürolarimi ver plaji dayanamiyom yeterBana en yakın Plaj 10 Dk istediğim denize gidiyomHavuz tarafları da yakın
![]()
Bu dayı kimlaYeni avatarim nasil
@Gökhan AytepeEvet dış ilişkiler ile ilgili kurulda görev almış.
Bi 10 gün daha transfer gelmezse bu senenin Ndombelesi kim olur acaba diye düşünüp kendimi alıştırmaya çalışcamewt stokedan bi os. kiralayaz diye haber çıkınca olamaz badou diye feryat edilip etobo olduğu öğrenilince rahatlanmıştı. ve daha kötü çıkmıştı. badu olsa iyi olurdu. ama stoke tekrar baduyu bize kiralar mıydı şüpeli
yönetim mecbur görecek 2 yılı. en kötü zamanlarda bile bırakıp gitmedi dursun. ama hoca için aynını söyleyemem. muhtemelen a+ oyuncularımız icardi, torriera, sanchez falan da şubat'ta gider.koca takımdaki en yetenekli genci gönderdik kalanlara bakıyorum akmanlardan efe ileri oynamaz pasa sağa sola geri oynar.sonra metehan rakip geldiğinde nerde nasıl durmayı bilmeyen stoper mi sağ bek mi bilmiyorum iki mevkide de kötü ve 2 kornerine kandığımız sonra piyasada olmayan eyüp Allahım sen sabır ver bize.Bu sene inşallah yanılırım ama ne yönetim nede malesef okan hoca şubatı göremez
Yıkın hocaya transfer işini yıkın. Transfer olmayınca da hoca istemedi dersiniz.
Yıkın hocaya transfer işini yıkın. Transfer olmayınca da hoca istemedi dersiniz.
Bizim yönetim bile bu kadar kötü değil yaw