- 3 Haziran 2015
- 56.739
- 65.875
- 4.143
Nokta atış olsun ama geç olsun sorun yok 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kulübün de yönetimleri iyi yönetimler değil daha doğrusu hataya meyilli yönetimler. Burada iş maaş ödemede ciddi sıkıntı yaşanmaması ve içerde takım ortamının iyi olması bunu sağlayan öne çıkar. Erden Timur işte asıl burada büyük bir avantajdı. Yerine gelenlerin bu bpşluğu dolduracağını düşünmüyorum. Yoksa 8 no gelir falan ama bu içerdeki ortamın korunması, dışarda yapılan algıların ortamı bozmaması vb. gibi şeyler hep Erden Timur ve Okan hoca sayesindeydi asıl sıkıntıyı burada yaşayacağız yaşarsak.Beşiktaş dolu dizgin gümbür gümbür geliyor fenerbahce coşkulu falan gene medya yazar bir şeyler bakalım 2. Kim olacak
var mi onerebilecegin 1 isim reisÇok yanlış hamle olur. 10 ve kanat ağırlıklı oynayan bir isim. Bize defansif olarak da net katkı verecek bir orta saha lazim.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
var mi onerebilecegin 1 isim reis
![]()
Ludovit Reis - Spielerprofil 25/26
Ludovit Reis, 25, aus Niederlande ➤ Club Brügge, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 4,50 Mio. € ➤ * 01.06.2000 in Haarlem, Niederlandewww.transfermarkt.de
Umarım yapmazlar öyle bir şey. Kafaları varsa giderler Kone için yaparlar bunu. Keşke oyuncu TR'ye okey olacak biri olsa da Fofana yapılsa ama Fransa A milli takımının mevcut kadrosunda olan bir oyuncu gelmez TR'ye gelirse milli takıma alınmama ihtimali yüksek çünkü.aslında bizim yönetimde biraz kafa olsa biraz iş bitirici olsalar varı yoğu basarsın ya rabiota yada mc tominaya 3 sene kafan rahat eder ama nerdeeeee
aslında kone de iyi bir alternatif ama onuda alamazlar .Benim dediğim rabiot mc tominay hayal sadeceUmarım yapmazlar öyle bir şey. Kafaları varsa giderler Kone için yaparlar bunu. Keşke oyuncu TR'ye okey olacak biri olsa da Fofana yapılsa ama Fransa A milli takımının mevcut kadrosunda olan bir oyuncu gelmez TR'ye gelirse milli takıma alınmama ihtimali yüksek çünkü.
Cenk Tosun fb ye gitmedi mi![]()
Ludovit Reis, 25, aus Niederlande ➤ Club Brügge, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 4,50 Mio. € ➤ * 01.06.2000 in Haarlem, Niederlandewww.transfermarkt.de
Alman ligine hakim misin? Umut Tohumcu diye 19 yaşında orta saha oyuncusu var nasıl oyuncu acaba? Geçen sene iyi de süre almış hiç bir takımın gündemine gelmedi sanırım yerli oyuncu bir de.![]()
İşin sonunda o olacak zaten rahatım tominay rabiot amrabat üçlüden biri gelirMcTominayi alıp yolumuza bakalım artık
Göklerden gelen karar bunlar , Hacıosmanoğlu da o kararla geldi ,@Gökhan Aytepe
hani hacıosman taktik-ül siyaset yapıyordu üstat?
dünyanın en holigan 3 fblisinden birine görev vermiş adam. bu nasıl taktik :d
işte ben de onu diyorum yaw. h-os geldi diye sevinmeyelim yani.Göklerden gelen karar bunlar , Hacıosmanoğlu da o kararla geldi ,
Free değil
Morinyo hocam şimdiden tazminat paralarının hesabını yapıyordur, çok durmaz burdaki ortamı gördükçe paraları alıp kaçmaya çalışır.Ben size diyorum bu sene çok kolay şampiyon oluruz bu f5 bi halt yiyemez Beşiktaş’ta aynı şekil Trabzon toparlarsa onlarla çekişiriz feneride iktirmeye çalışırlar ama yemez bu sezon rezil oynuyorlar
Haşa gökten gelen karar demeyelim ona..Göklerden gelen karar bunlar , Hacıosmanoğlu da o kararla geldi ,
Free değil
Ben hiçbirşeye sevinmiyorum , isterse Fatih Terim TFF başkanı olsun hiçbirşey yapamaz , memlekette futbol dahil herşey tek adamın elinde , o yüzden çok şey yapmaişte ben de onu diyorum yaw. h-os geldi diye sevinmeyelim yani.
Biz sağlam durursak bizim taraftar Okan hocayı falan yemeye kalkmazsa ligin ilk devresi yolcu ederler bi parma hazırlık maçından sonra dağıldı herkes yönetimin hataları var evet baştan sonraya kadar ama 2 sezon erden Timur effectte olsa şampiyon olduk o yüzden en azından bi yarım devre desteği hak ettiklerini düşünüyorum ve başarız olucaklarını sanmıyorum başarısız olursa şutlanır zatenMorinyo hocam şimdiden tazminat paralarının hesabını yapıyordur, çok durmaz burdaki ortamı gördükçe paraları alıp kaçmaya çalışır.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi