Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş dolu dizgin gümbür gümbür geliyor fenerbahce coşkulu falan gene medya yazar bir şeyler bakalım 2. Kim olacak
3 kulübün de yönetimleri iyi yönetimler değil daha doğrusu hataya meyilli yönetimler. Burada iş maaş ödemede ciddi sıkıntı yaşanmaması ve içerde takım ortamının iyi olması bunu sağlayan öne çıkar. Erden Timur işte asıl burada büyük bir avantajdı. Yerine gelenlerin bu bpşluğu dolduracağını düşünmüyorum. Yoksa 8 no gelir falan ama bu içerdeki ortamın korunması, dışarda yapılan algıların ortamı bozmaması vb. gibi şeyler hep Erden Timur ve Okan hoca sayesindeydi asıl sıkıntıyı burada yaşayacağız yaşarsak.

aslında bizim yönetimde biraz kafa olsa biraz iş bitirici olsalar varı yoğu basarsın ya rabiota yada mc tominaya 3 sene kafan rahat eder ama nerdeeeee
Umarım yapmazlar öyle bir şey. Kafaları varsa giderler Kone için yaparlar bunu. Keşke oyuncu TR'ye okey olacak biri olsa da Fofana yapılsa ama Fransa A milli takımının mevcut kadrosunda olan bir oyuncu gelmez TR'ye gelirse milli takıma alınmama ihtimali yüksek çünkü.

Umarım yapmazlar öyle bir şey. Kafaları varsa giderler Kone için yaparlar bunu. Keşke oyuncu TR'ye okey olacak biri olsa da Fofana yapılsa ama Fransa A milli takımının mevcut kadrosunda olan bir oyuncu gelmez TR'ye gelirse milli takıma alınmama ihtimali yüksek çünkü.
aslında kone de iyi bir alternatif ama onuda alamazlar .Benim dediğim rabiot mc tominay hayal sadece

Ben size diyorum bu sene çok kolay şampiyon oluruz bu f5 bi halt yiyemez Beşiktaş’ta aynı şekil Trabzon toparlarsa onlarla çekişiriz feneride iktirmeye çalışırlar ama yemez bu sezon rezil oynuyorlar

Orta sahaya net iyi isim gelecek Okan hocam inat etmiştir kaliteli isim istiyorum diye bekliyoruzdur o yüzden

Alman ligine hakim misin? Umut Tohumcu diye 19 yaşında orta saha oyuncusu var nasıl oyuncu acaba? Geçen sene iyi de süre almış hiç bir takımın gündemine gelmedi sanırım yerli oyuncu bir de.

Ben size diyorum bu sene çok kolay şampiyon oluruz bu f5 bi halt yiyemez Beşiktaş’ta aynı şekil Trabzon toparlarsa onlarla çekişiriz feneride iktirmeye çalışırlar ama yemez bu sezon rezil oynuyorlar
Morinyo hocam şimdiden tazminat paralarının hesabını yapıyordur, çok durmaz burdaki ortamı gördükçe paraları alıp kaçmaya çalışır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morinyo hocam şimdiden tazminat paralarının hesabını yapıyordur, çok durmaz burdaki ortamı gördükçe paraları alıp kaçmaya çalışır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz sağlam durursak bizim taraftar Okan hocayı falan yemeye kalkmazsa ligin ilk devresi yolcu ederler bi parma hazırlık maçından sonra dağıldı herkes yönetimin hataları var evet baştan sonraya kadar ama 2 sezon erden Timur effectte olsa şampiyon olduk o yüzden en azından bi yarım devre desteği hak ettiklerini düşünüyorum ve başarız olucaklarını sanmıyorum başarısız olursa şutlanır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt