Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce hiç izlememistim ama sırf Real Madrid çıkışlı diye jose Rodriguez'den çok ümitliydim. Bak yine aklıma geldi Allah beni kahretsin.

Scott çok zor yahu olursa iyi olur da zor ya. Hem Manu'dan almak zor hem talibi çok yani.
Fulham dışı bir takımla ilgili ciddi bir haber çıkmadı. Fulham'ın 25'e çıkacağı falan gibi haberler var ama ne kadar doğru bilemiyorum Fulham Palhinha yerine oyuncu almak istiyor ve Palhinha 6 no aslında Fulham'ın tam bir 6 no alması lazım Vini Souza, Amrabat gibi isimlere gitmeliler normalde.

Yalniz tominay gelirse feci kadromuz oluyor. Daha Sanchez var. Hersey su alinamayan 8e bagli.

EPL’den oyuncu getirmek bize göre iş değil. Vazgeçelim artık. Bakın bu yüksek maaşlar yüzünden bonservis parası bulamıyoruz. Borçların faizleri kasayı tarumar ediyor. Herkes kendi liginin bütçesine göre oyuncu almalı. Ligi almak için mc’in maliyetine girmeye ihtiyacımız yok. Avrupa’da başarı için ise bu çözüm değil.

McTominay da zaten Türkiye’ye gelmez bu arada, hadi geldi diyelim. Zaha kadar bitik olmadan gelmez. Cash yapmaya gelir. Bırakın artık şu İngiltere’den topçu getirip oynatma sevdasını. Oynamıyorlar işte. Maliyetleri de bir tarafımıza giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt