Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde ki golunde bir sey yok bu arada ya angelino dingilinin hatası tamamen. Zorla kayıp topa vuruyor 1 adım yakın olsa bir seye vuramaz orada
Golün gerçekleşme şeklinden bağımsız zaten yorumum. Baksana gollere, öyle ya da böyle kaleciler bakakalmış hepsinde :asd: Deliğinden kafayı çıkartmış köstebek gibi giriyor pozisyonlara 😄

Orhan uluca umut tohumcu'yu çok övüyordu. Almanlara kaptırcaz herhalde

Orta sahada en kuvvetli adayımız belli oldu mu artık

A) Hücumda deparı, savunma arkası ve koridor koşuları olanlar; Barış, Kerem, Batshuayi

B) Hücumda oyun kurucu özellikte koşusu olmayanlar; Icardi, Ziyech, Zaha, Mertens, Yunus*, Yusuf

Kerem bile forvet koşularını bıraktı oyun kurucu kanat gibi oynuyor 1 sezondur. Ama 2 Manu maçında da attığı goller sızmalarla gelmişti o yüzden üste yazdım.

Hücumdaki 4'üyü belirlerken bu isimlerin karışımını doğru yapmak şart. Bence B şıkkındaki nicelik çok fazla. Oradan en düşünülmeyenler ile yolları ayırıp A şıkkına uygun bir profile gidilmesi mantıklı olacaktır.

süper ligin formüllerinden biri ceza sahasına koşu atan, oraya kamp kuran, skorerliğe yatkın 8 numaralar. bu işlerde hiç olmayan gedson'un daha şampiyonluğu yok. selçuk, oğuzhan gibi adamların ligi burası. yüzüne bakılmayan demirbay büyük fark yarattı geçen sene golleriyle.

taraftarın sürekli sertlik ve dinamizm talebi bizi düz 6 almaya iter diye korkuyorum ama neyse ki okan buruk hiç o kafalarda değil. zaten torreira 0 gol, yanına da öyle birine hiç gerek yok. aslında mctominay hem atletizm, hem pres gücü, hem de ceza sahasında 1 fazla olmanın tam ideal adayı gibi.

ligin ilk haftası muhtemelen galibiyet ile başlayacağız.

kadromuz yeterli showu fln.

sonra cl play-offunda elenilecek.

sonrasında ligde de ilk zorlu maçlarda gelecek puan kayıpları.

6. haftada fb mağlubiyeti ve a+ oyuncularımızın isyanı.

fb'ye uyduruk penaltılarla puanlar kazandırmak...

süper başkanımızın boş bardaktan su içerken yaptığı açıklamalar...

bu sezonun gidişatı bundan zerre farklı olsun, ben de bir şey bilmiyorum.

Sene sonu dolar beklentisi 35-36 tl. Muhtemelen euro 40 olur.

Şu ortamda gerekirse yuksek bonservis verip dusuk maasli genc bi orta saha alinmasi daha dogru olur. Elde yeteri kdr yuksek maasli yildiz denilebilecek oyuncu var. Denge önemli

Tominay en kotu 3,5 alır. Rabiot 7-8. Wendel 4,5-5.

Bunlar korkunc rakamlar

Manchester taraftarının büyük kısmı bu transfer imkansız diyor haberlerin altına fakir olarak nitelendiriliyoruz.

haluk yürekli: “galatasaray’da ilk hedef mctominay! oyuncu ile belli aşamaya gelindi. türkiye’ye gelmeye ikna olmuş durumda.
manchester united ile pazarlıklar sıkı şekilde sürüyor. okan buruk, mctominay için istekli durumda.”
Lan bunları dediğinden neden haberim yok benim

Biraz ManU sayfalarında gezdim Ugarte ve Rabiot için büyük beklentileri var. Zubimendi ismi de çok geçiyor. 2 orta saha banko alacaklar herhalde. McTominay'e bizim geçen yaz Berkan'a yaptığımız muameleyi yapıyorlar

ManU'nun transfer haberlerini yakından takip etmekte fayda var orayı bekliyor olabiliriz. Amrabat işi de o yüzden karışık.

Amrabat ya da McTominay'den biri kesinlikle Türkiye'ye gelecek diye düşünüyorum

Biraz ManU sayfalarında gezdim Ugarte ve Rabiot için büyük beklentileri var. Zubimendi ismi de çok geçiyor. 2 orta saha banko alacaklar herhalde. McTominay'e bizim geçen yaz Berkan'a yaptığımız muameleyi yapıyorlar

ManU'nun transfer haberlerini yakından takip etmekte fayda var orayı bekliyor olabiliriz. Amrabat ya da McTominay'den biri kesinlikle Türkiye'ye gelecek diye düşünüyorum
Kendi tahminim

Mctominay > Galatasaray
Amrabat > Fener

A) Hücumda deparı ve savunma arkası ve koridor koşuları olanlar; Barış, Kerem, Batshuayi

B) Hücumda oyun kurucu özellikte koşusu olmayanlar; Icardi, Ziyech, Zaha, Mertens, Yunus*, Yusuf

Kerem bile forvet koşularını bıraktı oyun kurucu kanat gibi oynuyor 1 sezondur. Ama 2 Manu maçında da attığı goller sızmalarla gelmişti o yüzden üste yazdım.

Hücumdaki 4'üyü belirlerken bu isimlerin karışımını doğru yapmak şart. Bence B şıkkındaki nicelik çok fazla. Oradan en düşünülmeyenler ile yolları ayırıp A şıkkına uygun bir profile gidilmesi mantıklı olacaktır.
Güzel bir analiz üstad. B şıkkına bakınca Zaha otomatik eleniyor zaten. Maalesef kadro mühendisliği konusunda çok kötüyüz.

Manchester taraftarının büyük kısmı bu transfer imkansız diyor haberlerin altına fakir olarak nitelendiriliyoruz.
30 milyon pound istiyor dingiller normal kim verir mc e 30 pound yav en bakılmayacak adamların yorumuna bakıyorsun sende. Bunların bir top bonus oyuncusu vardı orta saha ona bile 15 çeker o baktigin herifler hannibal mejri mi neydi

:asd:

Bahattin Demirbilek kişisel serveti 10 milyar dolar.. Glazer ailesinin toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. bu adam Malcolm glazer'a sadaka verir.. fanatik galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile aslan.. camianın bir araya gelip bu adamı başkan yardımcılığı için ikna etmesi lazım.

Bahsedilen bonservis ve yıllık ücretlerin geri dönüşü nasıl olacak bu arada merak ediyorum, bu adamlar ağır sözleşme şartlarıyla gelecekler çok mantıklı değil sanki. Zaten takımda ağır maaş yüküne sahip bir ton adam var. Boey modeli yüksek bonservis düşük maaş sistemiyle ilerlemek gerekiyor, oyuncunun performansından bağımsız 3-4 sene adamı çakıyoruz kulübe çok riskli işler.

ManU'nun transfer haberlerini yakından takip etmekte fayda var orayı bekliyor olabiliriz. Amrabat işi de o yüzden karışık.

Amrabat ya da McTominay'den biri kesinlikle Türkiye'ye gelecek diye düşünüyorum
Heriflerde para çok o yüzden berkan muamelesi yapmasi normal.Antonye 100 atar hiçbirsey olmamiş gibi devam eder.Bunlar 2 ortasaha alirlarsa gönderirler direkt ancak fener %100 sulanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt