Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erden Timur: Masadaki şartları değiştiremiyorsan masayı dağıtacaksın.​

Baktı Tominay'a çok yüksek fiyat istiyorlar, iyi o zaman Rabiot'a gidiyoruz diyip masayı dağıtır 10 milyona ikna ederdi Manu'yu.

Tabi !

Sonra N'dombele en olmadi Vinicious :) 8 numaramiz 2 sezondur eksik olan bolgemiz hani.

Tabi !

Sonra N'dombele en olmadi Vinicious :) 8 numaramiz 2 sezondur eksik olan bolgemiz hani.
Limitten dolayı Fred olmadı dedi, Amrabat gelecekti fikrini değiştirdi dedi. Adama imkan sundular da gidip Ndombele almış gibi yazma lütfen. Vinicius ne alaka? 5'e Bakambu satıp onu aldığımızda herkes göbek atıyordu.

Size müstehak şuanki yönetim yav.

Manchester fanlarını niye taşıyorsunuz ki,ne futboldan ne futbolcudan anlarlar

Barış Alper'i 8 numarada deneme vakti geldi beşiktaş maçında atama bekliyor.

Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Barış
Ziyech - Mertens - Zaha
Icardi​

Tabi !

o mubarek insanı avatarın yapmaktan vazgeç. cenk ergün, dursun ya da hatipoğlu yap bence.

bir de ünlem işareti yapmış. bari öncesinde boşluk bırakmasaydın.

vinicius bu arada. vinicious değil.

Noluyo la 20 Mctominay'e 20 Wendele gömü mü bulduk:D Yıllık 6-7 milyon eurolarda havada uçuşuyor. Böyle çılgın paralara çıkacaksak Fabian Ruiz'i falan zorlayalım Wendel- Mctominay bu paraları edecek adamlarmı bilmiyorum.

Bu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?

Soru bu üstad
İş değişikliğinde gelir vergisi matrahın sıfırdan başlar. Yeni gördüm. Muhasebeciye para bayılmana gerek yok yaw bunun için 😅

Limitten dolayı Fred olmadı dedi, Amrabat gelecekti fikrini değiştirdi dedi. Adama imkan sundular da gidip Ndombele almış gibi yazma lütfen. Vinicius ne alaka? 5'e Bakambu satıp onu aldığımızda herkes göbek atıyordu.

Size müstehak şuanki yönetim yav.

Gayet de kendisi doneminde alinmis iki oyuncu verdim. Biri futbolcu degil digeri de gobekli. Bakambi kendisi gitti bu arada sattigimizi falan dusunmedin umarim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt