Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemfikirim. Bak, ikna edemedi diyoruz/diyorsun, iste bunlarda belki de ikna edemiyorlar ki oyledir de... Bunlar isin dogal sureci. Erden olsaydi almistik gibi beylik cumleler bana sacma ve anlamsiz geliyor. Erden olmaz, Sergen olur konu isim degil yani. Bunu elestirmek X'ci Y'ci yapmaz iste. Bu bir surec, o da gec kaldi bunlar da..
Yav şu an görevde olanlar bissakaya çok taktı kafayı,sonra da doue manyağı ile uğraştılar gereksiz yere.rabiotla anlaşıyoruz ama adam bekletiyo...ne yapabilirsin?premier ligi istiyo.mc tominayda manchester yüksekten ucuyo 1.5 aydır.wendel desen 30 milyon.zor isimler zaman alır.okan hocanın dediği gibi karisi var,kulübü var,ailesi var adamin

Yav şu an görevde olanlar bissakaya çok taktı kafayı,sonra da doue manyağı ile uğraştılar gereksiz yere.rabiotla anlaşıyoruz ama adam bekletiyo...ne yapabilirsin?premier ligi istiyo.mc tominayda manchester yüksekten ucuyo 1.5 aydır.wendel desen 30 milyon.zor isimler zaman alır.okan hocanın dediği gibi karisi var,kulübü var,ailesi var adamin

Aynen Sergen. Adamlarin da kendilerine gore muhsabesi var konu sendeki yonetici profili degil ki su asamada, su seviyede. Bence Okan hoca'da bu sefer isteklerinin olmasi noktasinda israrci onceki senelere nazaran o da goruyordur yeni gelismeleri neticede. Boyle olunca biraz daha bekleme noktasinda olabiliriz ki bu anlasilir cunku idareten de olsa birkac isim var ancak hedef oyuncular icin pusu kurulmus gibi okumak lazim, tabi umarim :)

Arda'yi her gordugumde irite oluyorum. Adam saf haset, saf kiskanclik, saf kotuluk; hirs aynen cok hirsli. Malesef ki Galatasarayli, olmaz olaydi.

Kovacic topla müthiş çıktı yaw.

City barca maçı keyifli.

2-2

Arda'yi her gordugumde irite oluyorum. Adam saf haset, saf kiskanclik, saf kotuluk; hirs aynen cok hirsli. Malesef ki Galatasarayli, olmaz olaydi.

ben de bi ara öyle sanıyodum da dışarıdan göründüğü gibi değil

ispanya zamanında bunun allahını şaşırtan özellikle acun ve leş çevresi, arda'nın mentalini s*kip barcelonadan şutlanmasına sebep olan da bu adamlar
arda kendi halinde ii bi herif

Özellikle şu dönemde Haluk dahil bütün gs muhabirlerinin ortaya attığı isimler tamamen hikayedir. 1 ay önceki durumu yeni bir gelişme olmuş gibi ortaya atıyorlar gündem olsunda taraftar tepki koymasın diye.

ben de bi ara öyle sanıyodum da dışarıdan göründüğü gibi değil

ispanya zamanında bunun allahını şaşırtan özellikle acun ve leş çevresi, arda'nın mentalini s*kip barcelonadan şutlanmasına sebep olan da bu adamlar
arda kendi halinde ii bi herif
Sikintimin sebebi tam olarak bu zaten. Arda sempatik, Arda saygili, Arda Galatasarayli... idi benim icin. Ulkede adam mi kalmadi da en azili Galatasaray dusmanlariyla ahbap oluyorsun. Bak, Acun abin simdi nerde? Bi turlu hazmedemedim. Hic kpparmadi bagini o pisliklerle.

Arda, hoca olarak sivrilmeye baslasin yine ayni senaryo yasanacak. Ben bu filmi bi daha izlemek istemiyorum. Futbolcuyken yapamadigini, hocayken yapsin. Gitsin Fener'e hoca olsun.

Sikintimin sebebi tam olarak bu zaten. Arda sempatik, Arda saygili, Arda Galatasarayli... idi benim icin. Ulkede adam mi kalmadi da en azili Galatasaray dusmanlariyla ahbap oluyorsun. Bak, Acun abin simdi nerde? Bi turlu hazmedemedim. Hic kpparmadi bagini o pisliklerle.

Arda, hoca olarak sivrilmeye baslasin yine ayni senaryo yasanacak. Ben bu filmi bi daha izlemek istemiyorum. Futbolcuyken yapamadigini, hocayken yapsin. Gitsin Fener'e hoca olsun.
FT ve OB da acunla dost

Ardaya biraz gereksiz tutulmussun gibi geldi

haluk yürekli: “galatasaray’da ilk hedef mctominay! oyuncu ile belli aşamaya gelindi. türkiye’ye gelmeye ikna olmuş durumda.
manchester united ile pazarlıklar sıkı şekilde sürüyor. okan buruk, mctominay için istekli durumda.”
Lan bunları dediğinden neden haberim yok benim
Ben diyorum Haluk bu kadar konuşuyorsa bitmeye yakındır yolsa kaç gündür gündemde isim yok diye geçiştiriyorlar

Hemfikirim. Bak, ikna edemedi diyoruz/diyorsun, iste bunlarda belki de ikna edemiyorlar ki oyledir de... Bunlar isin dogal sureci. Erden olsaydi almistik gibi beylik cumleler bana sacma ve anlamsiz geliyor. Erden olmaz, Sergen olur konu isim degil yani. Bunu elestirmek X'ci Y'ci yapmaz iste. Bu bir surec, o da gec kaldi bunlar da..
Aynen durum böyle taraftar da öyle bir kafa varki bu takım erden Timur olmazsa hiç bişey yapamaz yahu bu zamana kadar erden Timur mu vardı tamam çok değerli bir insan iyide katkısı oldu maddi manevi ama ömrünün sonuna kadar olacak değil bu adamlar erden Timur gider Ali gelir ve gelir birileri illa çıkar nasıl boey sonrası sağ bek beğenilmiyor ise erden Timur sonrası Hatipoğlu beğenilmiyor adamın yöneticiliğini bırak bıyığına laf ediliyor babalarının bıyığı yok sanki 😂 düzgün bi insan hatipoğlu

Niye ? Ardanın Galatasaray’a ne zararı oldu bu zamana kadar Galatasaray’dan başka takımın formasını mı giydi Galatasaray taraftarına hakaret mi etti adam gittiği her yerde bizi temsil etti en güzel şekilde bizden bahsetti özel hayatındaki gündem olan sorunlar hee Türk gencinin bir dönem yaptığı şeyler olayların abartılması arda turan olması ve Galatasaraylı arda olması

Niye ? Ardanın Galatasaray’a ne zararı oldu bu zamana kadar Galatasaray’dan başka takımın formasını mı giydi Galatasaray taraftarına hakaret mi etti adam gittiği her yerde bizi temsil etti en güzel şekilde bizden bahsetti özel hayatındaki gündem olan sorunlar hee Türk gencinin bir dönem yaptığı şeyler olayların abartılması arda turan olması ve Galatasaraylı arda olması
Sevmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt