Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru ama geçiş savunmasındaki zaaflar da es geçilecek gibi değil. Boey gittiğinden beri topu geri kazanma süresi çok arttı. Tominay hücum anlamında takıma katma değer katabilir ancak geniş alanı savunma konusunda eksikleri var bence. Rabiot bu konuda daha komple bir oyuncu. Büyük maliyetlere girilecekse Rabiot'u tercih ederdim. Tabi öncelikle bu isimlerin bizi tercih etmesi lazım.

Belki de Rabiot'un Manu'ya gitmesi Tominay'i buraya getirecek.

bu arada bence tominayın savunması rabiotdan daha iyi

rabiot hem juventusta hem fransada o kadar emniyetli takımlarda oynadı ki neredeyse hiçbir zaman geniş alan savunmak zorunda kalmadı

ne juventus ne fransa manu kadar kopuk ve riskli oynamıyor

hele rabiotu patlatan fransa milli takımı elinden gelse 4 stoper 3 ön libero koyacak

Rabiot‘un Annesi CHP‘li rüyası gördüm transfer o yüzden yattı Hatipoğlu ile anlaşamadı ve transfer yattı rüyaya bak anasını satayım

Bu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?

Soru bu üstad
@Emre Zeytinli renkdaş yeni işyerinde brüt maaş ile başladığında gelir vergisi matrahın 110.000TL olana kadar gelir vergisi oranı %15 den başlar. Gelir vergisi dilimin 230.000TL'ye ulaştığında gelir vergisi oranın % 20'ye yükselir ve bir önceki ay aldığın maaşından düşük maaş alırsın. (not: Bazı firmalar personelin maaşı gelir vergisi dilimleri nedeniyle düşmesin diye brütü arttırarak maaşı aynı veriyorlar. Ama bu tür firmalar az sayıda)

............................Muslera............................
Dedic.......Sanchez.....Nelsson....Jelert
............................Torreira...........................
...........Mctominay..........İlkay..................
Ziyech..................İcardi...................Barış

2025i görmeden yaylana yaylana şampiyon olmak vardı.

............................Muslera............................
Dedic.......Sanchez.....Nelsson....Jelert
............................Torreira...........................
...........Mctominay..........İlkay..................
Ziyech..................İcardi...................Barış

2025i görmeden yaylana yaylana şampiyon olmak vardı.
Dursun ve yönetimi mi yapacak bunu adaş

60 sayfa gitmiş dün pek bakmadım...

bakalım ne inişler çıkışlar yaşamış nöbet.

coffeeL.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt