Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.074
- 14.982
- 1.728
Oliveira gider bir takima ve ordan tek 1-1,5 milyon arasi net maas alir ve 2 sene boyu üstünü biz tamamlariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar para etmez onlarin taraftarinin yazdiklarina bakarsak. Bende niyeyse McTominayi ne zaman izlesem ilk düsüncem bu adam simdiye kadar nasil United'de kalmis oluyor.
onu da istemeyen çıkar biraz ciddileşseFofana harici burun kıvrılmayan isim olmadı şuana kadar çıkan isimler içinde
Kel Cenk verdi kontratiOliviera bir yere gitmez paşa paşa öderiz adamın parasını sözleşmesi bitene kadar ve hiç faydası da olmaz oynasa bile.
30una dayanmış adama 4 sene kontrat verirken düşünülmeliydi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 yıllık maaş+bonservis 45 milyon euroya denk gelecek aşağı yukarı bu kadar paraya değer mi?
lince hazirim ama ben scott tamıneyi istemiyorum , aradigimiz meziyetlere sahip bir topcu degil gibi iskocyali Ceyhun Gulselam
Bu arada bu adam cidden Ingiliz Berkan ya. Gelmesini hiç istemediğim adamlardan.
Kel Cenk verdi kontrati
şu fotoğraf kemere bağlı 3310 kılıfı eksikliğini haykırıyor.
United kültürel olarak o tip oyuncuları hep tutmuştur kadrosunda. Butt, o’shea, fletcher, carrick vs. Severler öyle adamları, ben ayrılacağını düşünmüyorum. Paralı gazeteci bozuntuları taraftarın tepkisi dinsin diye attı ortaya bir kez daha.
Zaten United taraftarı dalga geçiyor Türk basınıyla
Eminevimden ev/araba alır gibi taksit öneriyoruz.