Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu resimdeki yorumları maç anekdotu hariç Berkan için söylesek kim itiraz edebilir?
Ben itiraz ederim. Berkan hiçbir zaman as oyuncumuz olmadı, altyapımızdan çıkmadı, bu adam gibi skorer olmadı.

Adama kefil olduğumdan değil, benim de kafamda soru işaretleri var da ısrarla bir Berkan benzetmesi yapılmasını anlamıyorum. Tarzları da benzemiyor ki.

Manchester United, Scott McTominay için 30 milyon € ve üzeri teklif bekliyor.

Give Me Sport

Mc Tominay'ı maaş dengesinden dolayı istemiyom.Torreira ile arasında ki maaş farkı fazla olursa Torreira gitmek ister ki haklı olarak..

5M maaş nedir yaw. doğru mu o

bu ülkede 2025 yılında euronun 50 lira olmayacağının garantisi yok. hatta olması da gayet olası bi durum.

McTominayi çok beğenirim bence ihtiyacımızı net olarak karşılayacak bir adam ama 27 yaşında adama 25-30m euro falan veremeyiz. İlla bu kadar para vereceksek max 23-24 yaşında bir adama versinler de geri dönüşü olsun. Erden Timur olsa fofanayı ikna peşinde koşuyodu şimdi.

5M maaş nedir yaw. doğru mu o

bu ülkede 2025 yılında euronun 50 lira olmayacağının garantisi yok. hatta olması da gayet olası bi durum.
Olası bir tominay transferinde icardi, zaha ve tominay 3’lüsünün 2027’ye kadar toplam maliyeti ( vergi, prim, bonuslar vs dahil ) 100 milyon Euro’nun üstüne çıkıyor. Korkunç bir rakam.

Give me sport yani bağaa zpor verin..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

ManU, Ugarte ve Rabiot transferlerini yaparsa McTominay'ı 15 civarı bırakır.

Bizimkiler de bunu bekliyor. Zaten muhabirler aracılığıyla transferde frene basıldı haberlerinin yayılmasının sebebi de bu

Bence de degil ama burada oyle bir anlatiyor ki o harika bir pazarlikci o harika bir transfer uzmani ... Degil diyorum adam Ibrahim ile basarilar diyor bana diyor bir de :) Fikrimi dahi bilmeden.

Erden olsa da olmasa da 8 numara isi veya sureci devam ederdi. Konunun onunla alakasi kismen var o da is takibi. O buradayken de gorduk iste gelenleri. Iki sezon son dakika transferleri oldu. Bunu anlayip kabullenmemek kotu birsey degil ki, durum degelerndirmesi. Konu tamamen bizim planlama ve secim problemimiz. Bu zaten kola kolay degismez.
Yaşanılan sorunlar kronik Türk spor kulüplerinin sorunları. Baktığında her Türk kulübü yaşıyor ve bunun sebebi de bu işleri bu işin erbaplarına bırakmamak. Sadece Türk kulüpleri de değil Manu gibi dünya kulüpleri bile yaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt