- 4 Ağustos 2009
- 90.117
- 71.029
- 5.188
Fred sakatlandı morinyo aliye bi 30m euro daha sokacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin çalışanı beni pek bağlamıyor. Kendisi Galatasaraylı bir taraftar aynı zamanda. Haberi de yasaklı kaynağın hesabından değil kendi hesabından çalıştığı kurumla alakasız olarak veriyor.Fb orta sahaya Berge'yi alacak Guido yüksek ihtimal onun alternatifi. Bu kişi de yasaklı kaynağın çalışanı.
Okan Hoca'nın da bunda sorumluluğu var. Böyle maliyeti yüksek oyuncuları sonuçta Hoca belirliyor. Scout ekibinin uygun maliyetli alternatifler belirlediğine eminim.Abi Mc Tominay'ın yaptığı işi yapacak 3'te 1 fiyatına onlarca oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece futboldan anlayan bir yönetim ve iyi bir scout ekibi lazım. Messi ya da Ronaldinho falan bulmuyoruz. Altı üstü Torreira'nın yanına bir 8 numara ya. DURSUN VE EKİBİ İSTİFA.
Dubois %99 kalır gibi gözüküyor Oliviera'nın sözleşmesini feshederiz oradan tazminat öderiz.
50 milyon€ harcamışlar deyince şaşırdım gerçekten girdim baktım sırf bonservis+kiralama için 50 milyon€ harcamışlar. Şöyle bakıyorum elle tutulur kimi aldılara diye En-Nesyri ve Çağlar var işlerine yarıyacak işin komik tarafı En-Nesyri Dzeko nun yerine Çağlar da stoperde Becão yerine alındı gördüğüm kadarıyla Fenerbahçenin en büyük sıkıntısı Dzeko veya Becao muydu acaba? Yerlerine aldıkları adamlara böyle bir para gömmüşler50 milyon harcamislar üstüne bir 20 daha harcayacaklar
Ffp’yi falan gectim de bankalar birligi’nin gelirlerin yarisina el koydugu hikaye mi acaba
Öyle olsa oyuncu satisi olmadan 70 milyon euro bonservis ödemek mümkün degil
Tominay ortalama bir oyuncu her yönden ama 1.93 lük boyu ve mücadeleci yapısı ile fiziksel olarak takıma katkıda bulunabilir. Ama 5.5 milyon maaş verecek adamdan gol asist skoru değiştirme beklersen bunların hiçbirini veremez. Şu maaş inanılmaz fazla olur bizim için.Mctominay'ın ceza sahası çevresinde golleri var ama iyi bir şutör değil gibi. Ayrıca araya asistlik ince paslar bırakacak bir teknik vadetmiyor. Yani ofansif beklenti düşük tutulmalı. Okan Hoca takımın önde presle top kazanıp rakip dağınıkken poziyona girmesini çok seviyor. Tominay ısrarı bu yüzden olsa gerek.
adamlar bi dünya para basıp demiroviç aldılar yahu![]()
CL'den Avrupa ligine gruplardan sonra geçiş yokSu ana kadar sag bek'e genc bir yetenek ve Icardi'ye orta sinif alternatif transfer ettik. Orta saha'nin merkezine adam alirsak bence baska transfere gerek kalmiyor. Iyi bir kadromuz var, cok havayi bozmaya gerek yok bu durumda.
Her sene 10 tane oyuncu alacagimiza boyle 2-3 tane net ve kariyeri bitmemis oyuncu almamiz cok daha makul. Yonetim bir sekilde becerip gercekten 25-26 yasinda iyi bir kulupten orta sahaya yildiz alabilirse bu sezona cok daha kaliteli girmis olacagiz.
Sampiyonlar ligi icin yetersiz olabilir ama gruptan cikip Avrupa Liginde bu sezon daha ciddi isler yapabilir hale gelecegiz. Biz gecen sezon sag bek'li halimiz SL'e yetmedi, o zaman da orta saha merkezi, sol bek, stoperde sorunlar net bir sekilde gozukmustu. Yani SL'de ciddi basari icin en az 4 tane yildiz/zirvede oyuncuya ihtiyac var. Biz 1 tane orta sahaya alalim, Avrupa Ligi yolunu planlayalim derim..
Lig icin zaten bu kadro motive olursa aldigi ve alabildigi puan belli, arada cok fark var diger takimlar ile. Derbilerde de artik kim gununde olursa.
Asist sayısını yazma sebebim aslında adamın topla arasının kötü olmasını anlatmak içindi.O mantıkla bakarsak adam geçen yıl 10 gol atmış. Gol-asist üzerinden değerlendirme yapıyorsan Rus ligindeki Wendel'e 25-30 verelim? Takımı düşündüğünü inkar etmiyorum, sadece beklentileriniz neler, kimi istiyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrıca oyun yapımıza Tominay gibi isimler bana daha uygun geliyor.
Sana özel değil bu arada mesajım. Kimle ismimiz çıksa kulp bulunup beğenilmiyor. Rabiot, Tominay gibi isimlere burun kıvıracak lükse sahip değiliz. Maaş ve bütçe konusuna gelince, takım maaş bütçesi en düşük takımız muhtemelen.