Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Guido ismi geçiyor şikeciler ile. Umarım bu transfer olmaz. Barcelona'nın ffp sorunu olmasaydı 2 ay önce gidecekti Guido oraya. Ffp sorunu nedeniyle yattı o iş. Sert mizaçlı bir oyuncu. Bizim ligte iş yapar.

Haidara'nin 40 milyon filan olduğunu sanmıyorum. Bence maksimum 30 olur. 20 + 5 + 5 gibi zorlamak lazım.
Aynı taktikle Wendel de alinabilir.
Hem Haidara hem Wendel bizi gerçekten ihya ederdi. Kimse para pul demesin. Kasaya net 46 milyon girdi.
Bir kere de gerçekten büyük oynayalım

Sezonda 52 maç oynayacağımızı düşünürsek bunun %25'i zor olsa yaklaşık 12 maç ekstrem zorlukla geçer. Kalan 40 maç genelde kapanan rakiplere ya da bizim seviyemizden bir tık düşük karşı oynuyoruz.

Eğer bu 12 maç önemli gerisi ne olacaksa olsun diyorsak Amrabat alıp geçelim Mctominay'e filan gerek yok.

Eğer bu 12 maç dışındaki maçlar şampiyonluk için önemli diyorsak tam tersi ne Mctominay ne de Amrabat alınmalı tam tersi hücumcu bir profil almamız gerekiyor.

Elimizde Kaan gibi defansif özellikleri ön planda alternatif bir oyuncu varken bana defansif özellikli bir oyuncu almak pek mantıklı gelmiyor.

Su ana kadar sag bek'e genc bir yetenek ve Icardi'ye orta sinif alternatif transfer ettik. Orta saha'nin merkezine adam alirsak bence baska transfere gerek kalmiyor. Iyi bir kadromuz var, cok havayi bozmaya gerek yok bu durumda.

Her sene 10 tane oyuncu alacagimiza boyle 2-3 tane net ve kariyeri bitmemis oyuncu almamiz cok daha makul. Yonetim bir sekilde becerip gercekten 25-26 yasinda iyi bir kulupten orta sahaya yildiz alabilirse bu sezona cok daha kaliteli girmis olacagiz.

Sampiyonlar ligi icin yetersiz olabilir ama gruptan cikip Avrupa Liginde bu sezon daha ciddi isler yapabilir hale gelecegiz. Biz gecen sezon sag bek'li halimiz SL'e yetmedi, o zaman da orta saha merkezi, sol bek, stoperde sorunlar net bir sekilde gozukmustu. Yani SL'de ciddi basari icin en az 4 tane yildiz/zirvede oyuncuya ihtiyac var. Biz 1 tane orta sahaya alalim, Avrupa Ligi yolunu planlayalim derim..

Lig icin zaten bu kadro motive olursa aldigi ve alabildigi puan belli, arada cok fark var diger takimlar ile. Derbilerde de artik kim gununde olursa.
AL bitti

Fb orta sahaya Berge'yi alacak Guido yüksek ihtimal onun alternatifi. Bu kişi de yasaklı kaynağın çalışanı.
Sander Berge de inanılmaz saçma sapan bir transfer öznesi olur, hayatta neden böyle bir piyasası var anlamadığım bir oyuncu Sander Berge

Sanırım tek öne çıkan özelliği o fizik yapısına rağmen iyi pas becerisi var onun haricinde gerçekten akıl alır gibi değil, 4 senedir filan Premier Lig - Championship arası gidip geliyor tam ne yaptığını anlamadığım oyunculardan

Bak bu uzun pas becerisi ve fizik kalitesiyle stoper olarak kariyerine devam etseydi çok enteresan bir stoper olabilirdi belki

50 milyon harcamislar üstüne bir 20 daha harcayacaklar

Ffp’yi falan gectim de bankalar birligi’nin gelirlerin yarisina el koydugu hikaye mi acaba

Öyle olsa oyuncu satisi olmadan 70 milyon euro bonservis ödemek mümkün degil

Fenerbahçe bence bu sezon 100 milyon Euro harcayacak transfere

Bizim kadromuz 3 kulvari götürecek bir kadro değil, 3 kadroda başarı istiyorsak en az 3 hamle daha gerekir ama ben Okan hocanın Avrupa için herhangi bir hedefi olduğunu düşünmüyorum.

Eskiden 1 milyoncu dükkanları vardı ne alırsan 1 tl. Ne yaptık 25 Milyoncu dükkanına mı girdik orta saha için kimi sorsak kapı 25 ten açılıyor?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sezonda 52 maç oynayacağımızı düşünürsek bunun %25'i zor olsa yaklaşık 12 maç ekstrem zorlukla geçer. Kalan 40 maç genelde kapanan rakiplere ya da bizim seviyemizden bir tık düşük karşı oynuyoruz.

Eğer bu 12 maç önemli gerisi ne olacaksa olsun diyorsak Amrabat alıp geçelim Mctominay'e filan gerek yok.

Eğer bu 12 maç dışındaki maçlar şampiyonluk için önemli diyorsak tam tersi ne Mctominay ne de Amrabat alınmalı tam tersi hücumcu bir profil almamız gerekiyor.

Elimizde Kaan gibi defansif özellikleri ön planda alternatif bir oyuncu varken bana defansif özellikli bir oyuncu almak pek mantıklı gelmiyor.
Kaan'ın 1.mevkisi artık ön libero, 6 no yani. insanlar bunu tam anlamıyla kavrayamadı bence rtaş yoksa Torreira'nın yanına bir defansif özellikli orta saha daha istemenin bir anlamı yok.

Geçen gün Ziyech'in sakatlandığı, Mertens'in temposunun iyice düştüğü bir durumda hücumda çok sıkıntı yaşayacaz dedim millet Zaha var Kerem var sıkıntı yaşamayız diyor. 2 ay sonra en çok sövecekleri 2 adama umut bağlamışlar

Orta sahaya Yiğit Karagöz'ü isteseler bonservisi 20 kağıt dedirtecekler neredeyse. Bu işin sonu Vecihi olursa arıza çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt