Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha için öne çıkan özelliklerin hepsini iyi kötü yapabilen orta saha deyince de aklıma Manu Koné geliyor. Özel yetenekli beklenmedik işleri yapabilecek bir oyuncu, çok iyi bir dribling oyuncusu, hem agresif savunma katkısı verir hem ikili mücadele kazanma konusunda çok özeldir, çalışkanlığı - dayanıklılığı - tekniği - pas becerisi filan hepsi ortalama üstüdür

Bir çok eksi özelliği de var ama gerçekten bu paraları harcayacaksak buna en yakışacak oyuncu Manu Koné olur bana kalırsa

Hep belli kariyer son kontrata gelecek isimler geçiyor son sezonunu iyi geçirmiş 20-25 yaş arası oyunculara niye bakmıyoruz.

Yav babacim biz 6 no mu arıyoruz 8 mi ariyoruz 8.5-10 arası bişey mi arıyoruz biz ne arıyoruz bütün isimler farklı profil

Mesela bu Eyüp, Halil falan niye kadroda duruyor hâlâ anlamadım. Lig başlamadan kiralayın adamları. Ali Turap'a şans verilmeyecekse o çocuğu da kiralayın gitsin. Bu çocuklar sadece antrenman yaparak hiçbir ilerleme kaydedemez oynamaları gerek.

Halil'i ayrı tutuyorum naparsa yapsınlar

Bence alacağımız orta sahanın Kerem Demirbay dan filan farklı olarak hiçbir özelliğinin 10 üzerinden 4 filan olmaması lazım yoksa Kerem Demirbay - Sergio Oliveira filan da formdayken bu ligde top kullanma becerisiyle ciddi ciddi şampiyonluğumuzda katkı verdiler zaten

Gerçekten bahsi geçen gibi 15-20 milyon € filan harcayıp bir orta saha alacaksak bir orta saha oyuncusu için hemen her özelliğinin 10 üzerinden 7 filan olması lazım

Hem takım oyununda-topsuz oyunda filan etkili olması lazım hem hem topla oynama becerisi-tekniğinin olması lazım. Bu konuda bence en iyisi Fred & Torreira orta sahasını kurabilmiş olsaydık gerçekten çok az eksi yazabileceğimiz bir orta saha ikilisi olurdu hani hava toplarına, çok eksta skor üretemiyor olmalarına eksi yazardım en fazla

Yoksa tek başına teknik, saha görüşü iyi filan bir orta saha alacaksak Kerem Demirbay bu işi yapıyor zaten, yok tek başına defansif bir orta saha alacaksak Kaan Ayhan var zaten elimizde dediğin gibi renktaşım veya tek başına takım oyununda-topsuz oyunda filan çalışkan bir orta saha arıyorsak zaten Berkan var elimizde. Gerçekten bizim aradığımız orta sahanın Kerem Demirbay ın yaptığı işi de Berkan ın yaptığı işi de iyi kötü yapabiliyor olması lazım

Ya bir de gerçekten artık Torreira nın yanında oynayacak orta saha konusu tadını kaçırdı. Bu mevki için yönetim geldiğinden beri Kerem Demirbay ı transfer etti 3.7 milyon € bonservis ve yıllık 1 milyon € ödendi, Ndombele alındı sırf geçen sene maaşı 3.2 milyon€ oldu, Midtsjö alındı 3.5 milyon € bonservis ve 1 milyon € maaş ödendi, Sergio alındı 3 milyon € bonservis ve 2.7 milyon € maaş ile 4 senelik sözleşme imzalandı ki en korkunç olanı da Sergio nun sözleşmesi

Sadece 2 senede Torreira nın yanında kullandığımız 4 oyuncuya şöyle bakıyorum geçen sene Kerem Demirbay ın bonservis attı aldığı ücret 4.7 milyon€ maliyet, Ndombele 3.2 milyon € maliyet, Midtsjö 4.5 milyon€ maliyet, Sergio 2 yıllık maaşı ve bonservisi 8.5 milyon € maliyet. Ciddi ciddi kimi 1 senelik kimi 2 senelik orta saha oyuncularımızın maliyeti toplam 21 milyon € gibi bişey yapıyor ve bu şey de değil atıyorum 1 tane sağlam Fred ayarında orta saha oyuncun olur onunla beraber kullanabilmek için Kerem Demirbay ı alırsın 2 oyuncu ile devam edersin bizimki tam tersine önce biri alınıyor o olmayınca diğerine gidiliyor sonra başka biri kiralanıyor filan deneme yanılma usulü ilerliyor resmen

Bu kadar saçma sapan bir transfer yapılanmamız olmasa da Fred gibi onun ayarında bir orta saha alabilmiş olsaydık da keşke harcadığımız 21 milyon € karşılığında elimizde adam akıllı bir orta saha var derdik

Sorun Okan hocanin 2li tercihi. Eğer biz 4-3-3 oynamış olsaydık her ortasaha uyardı ama önde mertens oyun kurmadigi için bize oyun kurucu ortasaha şart mecbur yani. Ligde bütün takımlar bize kapanacak, torreira mctominay ortasahasi ile ne yapacağız biz ?

Sosyal medya o dönem olsaydı asılırdi Hagi. Bu kadar ciddi maçta böyle laubali hareketler yapılır mi diye yangın çıkarırlardi
Aslında böyle maçlarda yapiyordu böyle hareketleri rakibin hem moralini törpüluyor hem bizimkilere rahat olun çekiyordu..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yav babacim biz 6 no mu arıyoruz 8 mi ariyoruz 8.5-10 arası bişey mi arıyoruz biz ne arıyoruz bütün isimler farklı profil
Ne denk gelirse. Golcü orta saha arıyoruz diyorlar çıkan bazı isimler torreira’dan bile daha defansif oyuncular.

Oltayı attık denize ne çıkarsa yiyeceğiz artık

Bugün şampiyonluk hangi ilde kutlanıyor yönetim tam kadro kutlamalara devam edecektir.
En son bursadaydi. Yavaş yavaş İstanbul'a geri geliyor kupa. Dursun başkan çocukluğunda Jules Verne'in 80 günde dünya turu kitabını çok okumuş ve etkilenmiş sanırım. 80 günde kupamıza dünya turu attırdı

Zaman geçtikçe takımlar planlarını tamamlamaya başlayıp liglere başlayınca bakalım hangi menajerin kucağına oturacağız merak ediyorum.

Orta saha transferinde vites yükselten Galatasaray, Sıddık Sarayli'yı gündemine aldı
Sıddık Saraylı yıllık 5 m euro dan kapıyı açtı

Türkiye'de oynarsam ancak bu paraya oynarım diye ekledi
Ben doğuştan Galatasaraylıyım boş mukaveleye imza mı atarım ama üstünü Cenk abim doldursun dedim kulübe😅

Fulham başka bir orta saha alırsa Scott ihtimali bizim için artar. O'Riley acaba nereye gidecek? O da bize iyi giderdi. Geçen sene listemizde olan Dominguez'e neden bu sene gitmedik anlamadım acaba gittik kabul mu etmedi? Yine Gustavo Hamer alt ligde oynayacak oyuncu değil normalde ama boyu çok kısa o yüzden bize olmaz.

Yav gidin bari 250 tane sözleşmeli topçusu olan chelsea’den bir orta saha kiralayın.

Gelene geçene 20 milyon Euro verip alıyorlar. Belçika’dan 20 milyona yeni bir kaleci almışlar

Net 9,5-10 arasi maasi var. Birde Türkiye'ye genelde ayni maasla gelmez Alman bir futbolcu. Hele Goretzka gibi LGBT ve insan haklari önemli kafali bir topcu.

Bayern maasinin bir kismini ödemeye hazir olursa zaten satin almayi isteyen takim cikar. Biz gidip maasini tüm ödemeyelim, üstüne tek 10-15 milyon opsiyon koyalim dersek kapiyi gösterlirler. Bayern kolay kolay oyuncularini ucuza birakmiyor.
Karşılama ekibini hazırladım, mini konser bile vereceğiz.

1722430179926.webp

1722430299292.webp

GSC Temsilcileri de hazır.
@Onur Y. Sever
@Onur Bakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt