Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence haksız da değiller.
Altına imzamı atarım üstad. Kesinlikle haklısın. Bunlar akılları sıra çakallık yapıyorlar. Olmayacağını bildikleri halde son ana kadar McTominay falan kovaladık demek için yalandan gündem yaratıyorlar. Kimseyi almak istedikleri yok. Son gün çöpün birini getirecekler ve uğraştık olmadı diyecekler.Bence haksız da değiller.
Tamam transfer döneminin başında Y.Fofana K.Thuram yoklama yapılmaları mantıklıydı daha Haziran-Temmuz ayındayız olmasa bile fırsat için yoklama yapılıyor diyordum.
Ama artık işin rengi değişti, Ağustos ayına geldik, Süper Kupa maçı geldi çattı lig başlayacak, Şampiyonlar Liginde Play-Off maçlarına çıkacağız artık olmayacak transferleri yoklamak yerine daha gerçekçi hedeflere yönelip bir orta sahanın alınması gerekiyor
Tutup McTominay için bonservisine verebilecek 20-25 milyon € bir paramız yok neden hala ısrarla McTominay ismi konuşuluyor ki?
Bir de McTominay transferinin saçmalığı maliyetiyle de sınırlı değil, Manchester United Ugarte veya Rabiot transferlerini yapacak da McTominay in gitmesine izin verecek de McTominay İngiltere dışına çıkmaya ikna olacak da biz McTominay ı transfer edeceğiz
Bugün McTominay yerine Rabiot konuşuluyor olsaydı bile daha gerçekçi yorum yapıyor olurdum. En azından adam Top Class liglerden istediği teklifi alamazsa parayla adamın aklını karıştırabiliriz diye
Mesela Zaha tamamen böyle bir transfer oldu, 3 sene için 15 milyon € yu geçen bir kazanç ile ikna edilebildi. Belki Rabiot un maliyeti 15 milyon € olmazdı da 20 milyon € olurdu ama eminim daha gerçekçi bir hedef olurdu
McTominay için yukarıda saydığım tüm her şey gerçekleşti diyelim, Manchester United Ugarte yi transfer etti, Manchester McTominay in ayrılmasına izin verdi, McTominay gerçekten İngiltere dışına çıkmaya ikna oldu diyelim, Manchester ın 25 milyon € gibi bir beklentisinin olduğu konuşuluyor, McTominay in maaşının 4 milyon € olduğu yazıyor ciddi ciddi 3 senelik bir sözleşme imzalayacak olsak bize maliyeti 35-40 milyon € yu buluyor hani İcardi nin maliyetidir sanırım verdiğimiz en yüksek maliyetli kontrat resmen İcardi nin 2 katını buluyor adamın maliyeti
adadan ayrılmak istediği sürece - ben "az alırım ama memlekette kalırım" kafasınında ağır basabileceğini düşünüyorum.McT kendi kazandığı paraya bakar.
Köhnün saclara ne olmus öyle ya Jô Jr.'a dönüsmüs
Şampiyonlar ligi elemesinden elenirsek bunlar orta saha filan almazlar en çokta Dursun Özbek'in işine gelir para harcamaktan kurtuldum der.
İş oraya kadar kalmaz olur da süper kupada kaybedersek o zaman ham yapılacaklar.bence oralara kadar sabır zorlanacak ortasahada .. ben "şimdi bu maliyete gireriz , zaten geçte kaldık kamplar bitti - CL ye kalamazsak bizi yerler" korkusu hakimdir.
Brandon 8 oynar mı
Bize program rehberi lazım değil...Guideyi neden biz almıyoruz
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun lafın kısası. YönetimTransfer dönemi başladı.
Euro 2024 başladı.
1. Kamp bitti.
Euro 2024 bitti.
2. Kamp bitti.
Süper kupaya 3 gün var.
Ligin başlamasına 9 gün var.
Bio'ya bak oranın feramuz'u herhalde