Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon

Mctominay'ın kontratının son yılı mı?

adadan ayrılmak istediği sürece - ben "az alırım ama memlekette kalırım" kafasınında ağır basabileceğini düşünüyorum.

Fulham'da Londra hayatı demek sonuçta metropolsa metropol :D

hala maliyeti olayında canım sıkkın ama wendel olsa elinde kitlenirdi - bu adam olursa en kötü adaya geri gider her türlü. ordaki denge önemli.
Bodrum'da tatil yapan adam güneşi seviyordur. İngiltere'nin havasından bayanlar için Türkiye cennet. İçimden bir ses oyuncu bizi istiyor ama Manu Fulham'a satmak istiyor gibi geliyor.

Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon
20 milyona tuttuğunu koparan , ikna yeteneği olan , iş bitiren yönetici genç ve potansiyeli yüksek adamı çoktan çözerdi total maliyet 20 ye.

Bodrum'da tatil yapan adam güneşi seviyordur. İngiltere'nin havasından bayanlar için Türkiye cennet. İçimden bir ses oyuncu bizi istiyor ama Manu Fulham'a satmak istiyor gibi geliyor.
orası öyle - her şey hallolsunda derdimiz adam burayı sever mi derdimiz kalsın :D adamlar haksız diemem fulham 30 M pound bırakabilir lig içindeki trasnferlerinde hep bu paralar dönüyor .

gelirse coşmaycağım ama kimi alırsak alalım - bizim takımda sahada görmeden yorum yapmayacağım kimseye.

..

Ekli dosyalar

• 12121216666666.webp
    12121216666666.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 23
McTominay muhtemelen satılır, adamın önümüzdeki sene sözleşmesi bitiyor, bu transfer de Fulham olabilir. Adamlar 3 senedir Premier Ligde oynuyor korkunç bir getirisi var bunun. Sadece 2023/2024 sezonunda ligin yayın gelirinden toplam 150 milyon £ kazandıkları yazıyor sportsjournal adlı sayfaya göre

E bu adamlar bir de Palhinha yı sattılar 51 milyon € ya McTominay için gayet o fiyatları verebilirler

McTominay muhtemelen satılır, adamın önümüzdeki sene sözleşmesi bitiyor, bu transfer de Fulham olabilir. Adamlar 3 senedir Premier Ligde oynuyor korkunç bir getirisi var bunun. Sadece 2023/2024 sezonunda ligin yayın gelirinden toplam 150 milyon £ kazandıkları yazıyor sportsjournal adlı sayfaya göre

E bu adamlar bir de Palhinha yı sattılar 51 milyon € ya McTominay için gayet o fiyatları verebilirler
Tominay illa bize gelmek isterse çözülür bonservisi yoksa çok zor transfer.

bıyıklı istifa etmedi mi hala? Galatasaray markasının itibarını yerle bir ettiniz

Mctomminay gelirse İskoç eteği giyerim. O kadar imkansız görüyorum bu transferi.

orası öyle - her şey hallolsunda derdimiz adam burayı sever mi derdimiz kalsın :D adamlar haksız diemem fulham 30 M pound bırakabilir lig içindeki trasnferlerinde hep bu paralar dönüyor .

gelirse coşmaycağım ama kimi alırsak alalım - bizim takımda sahada görmeden yorum yapmayacağım kimseye.
Fulham da o paraları vermez. Basın yoluyla fiyat algısı haberleri bana göre. Scott İngiltere için beklenen gelişimi gösterememiş bir oyuncu konumunda. Yaşı da artık elit seviye kulüpler için son senelerinde. İyi bir maaşla güzel bir şehirde oynayıp Avrupa arenasında kendisini göstermeye de devam etmek isteyebilir. Tabi burada Fener de bu işe dahil olacaktır. Yırtık dondan çıkar gibi her talip olduğumuz oyuncuya teklif gönderdiklerini biliyoruz.

Değerli arkadaşlarım üzülerek söylüyorum ama ne 10 u ne 20 si şu an 5 milyonluk topçu alacak paramız yoktur muhtemelen satış geldikten sonra gelir orta saha..

Kasada para olsa Cenk Ergün haziran ayında har vurup harman savururdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tominaya kimse o paraları vermez ağustosun 15 inden sonra düşerler 15-20 bandına fulham almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt