- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyi bekliyoruz ki biz, dün fred sakatlandı adamlar çat bugün guidoya teklif yaptı. aylardır diyoruz bari guidoyu alın gelin diye. nasıl bi sınavdayız biz
Bodrum'da tatil yapan adam güneşi seviyordur. İngiltere'nin havasından bayanlar için Türkiye cennet. İçimden bir ses oyuncu bizi istiyor ama Manu Fulham'a satmak istiyor gibi geliyor.adadan ayrılmak istediği sürece - ben "az alırım ama memlekette kalırım" kafasınında ağır basabileceğini düşünüyorum.
Fulham'da Londra hayatı demek sonuçta metropolsa metropol
hala maliyeti olayında canım sıkkın ama wendel olsa elinde kitlenirdi - bu adam olursa en kötü adaya geri gider her türlü. ordaki denge önemli.
20 milyona tuttuğunu koparan , ikna yeteneği olan , iş bitiren yönetici genç ve potansiyeli yüksek adamı çoktan çözerdi total maliyet 20 ye.Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon
orası öyle - her şey hallolsunda derdimiz adam burayı sever mi derdimiz kalsınBodrum'da tatil yapan adam güneşi seviyordur. İngiltere'nin havasından bayanlar için Türkiye cennet. İçimden bir ses oyuncu bizi istiyor ama Manu Fulham'a satmak istiyor gibi geliyor.
Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon
Tominay illa bize gelmek isterse çözülür bonservisi yoksa çok zor transfer.McTominay muhtemelen satılır, adamın önümüzdeki sene sözleşmesi bitiyor, bu transfer de Fulham olabilir. Adamlar 3 senedir Premier Ligde oynuyor korkunç bir getirisi var bunun. Sadece 2023/2024 sezonunda ligin yayın gelirinden toplam 150 milyon £ kazandıkları yazıyor sportsjournal adlı sayfaya göre
E bu adamlar bir de Palhinha yı sattılar 51 milyon € ya McTominay için gayet o fiyatları verebilirler
Fulham da o paraları vermez. Basın yoluyla fiyat algısı haberleri bana göre. Scott İngiltere için beklenen gelişimi gösterememiş bir oyuncu konumunda. Yaşı da artık elit seviye kulüpler için son senelerinde. İyi bir maaşla güzel bir şehirde oynayıp Avrupa arenasında kendisini göstermeye de devam etmek isteyebilir. Tabi burada Fener de bu işe dahil olacaktır. Yırtık dondan çıkar gibi her talip olduğumuz oyuncuya teklif gönderdiklerini biliyoruz.orası öyle - her şey hallolsunda derdimiz adam burayı sever mi derdimiz kalsınadamlar haksız diemem fulham 30 M pound bırakabilir lig içindeki trasnferlerinde hep bu paralar dönüyor .
gelirse coşmaycağım ama kimi alırsak alalım - bizim takımda sahada görmeden yorum yapmayacağım kimseye.
Ben de diyorum tek orta saha alacağına iki tane 10'luk adam al! Yedek sorunu da olmaz. Planlamayı yapamıyoruz garip şekilde 2 senedir.Anladığım kadarıyla yeryüzünde 5 milyona 10 milyona orta saha kalmadı o yüzden ilgilendiğimiz her orta saha 20+ milyon
Dursun ve strateji.İnsanın stratejisi olur, herkese uzun vadeli bonservis ödemesi önere önere herkes ederinden fazla istemeye başladı.
Elimizi niye bu kadar açtık hala anlamıyorum.