Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de gerçekten biz hep ilk 11 özelinden tartışıyoruz bir orta saha gelsin de bitsin gitsin diye bizim kadro planlamamız gerçekten sıkıntılı. Tamam stoperlerimiz, sağ kanat, sol kanat ve forvet rotasyonumuz gerçekten bu ligin fazlaca üstünde

Abdülkerim veya Davinson olmadığı zaman Nelsson u oynatabiliyor olmak gerçekten büyük bir lüks. Sol Kanatta Zaha ve Kerem Sağ Kanatta Ziyech ve Barış Alper gerçekten çok güven veriyor. Forvette İcardi nin olmadığı durumda Batshuayi var artık elimizde

Ama ya kadronun geri kalanı?

Mesela sol bek Köhn var elimizde sadece ki Köhn de defans tarafıyla hala tartışılan bir oyuncu hali hazırda 2. bir Sol Bek yok kadromuzda, veya Sağ bek Jelert alındı eyvallah haydi Jelert müthiş bir uyum sağladı diyelim alternatifi kim olacak? Haydi Orta Saha çok çok iyi bir oyuncu alındı yanında Torreira var diyelim Demirbay-Kaan-Berkan acaba dedirtiyor yine sonra ön tarafa geliyorum Mertens geçen sene ligin en iyi oyuncusuydu bana kalırsa doğrudan şampiyonu Mertens belirledi ama bu adam 37 yaşında ya bu adama bir alternatif almak gerekmiyor mu artık?

Çok iyi bir orta saha alınsa bile bence bununla bitmiyor transferlere devam etmek gerekiyor, Sol Bek, Sağ Bek ve Ofansif Orta Saha transferleriyle devam etmesi gerekiyor bu transferlerlerin ki bu oyuncuların da yerli olmasından yanayım tutup tribünde oturacak 2 yabancı oyuncunun hiçbir katkısı olacağına inanmıyorum

O yüzden Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı gibi oyuncuları çok sevmesem de kadro planlamasının doğru sağlanması için transfer edilmesinden yanayım

Ben de diyorum tek orta saha alacağına iki tane 10'luk adam al! Yedek sorunu da olmaz. Planlamayı yapamıyoruz garip şekilde 2 senedir.
Ben parasında değilim gerçekten ihtiyaç var madem 20 milyon var alamıyorsun. Teknik ekip var, scout var bunlar oturup yani 10 milyona bizim ihtiyacimiza uygun bir profil belirleyemiyorsa zaten biz adam almaya niye uğraşıyoruz sanki 10 milyon dediğimiz çerez parası gibi konuşuyoruz da ayrıca baya bir para yani son güne kadar bekleyip 30'luk adamı 20'ye alınca iş basarmis olacagimizi da düşündüren ne gerçekten nerden baksan akıl tutulması.

Tıpkı yepyeni bir transfer gibi tekrardan aramıza katılan efsane 2021 2022 kadromuzun orta sahasının değişmez isimleri Cicaldau ve Taylan tekrardan ailemize hoş geldiniz herkese orta sahaya iyi ki transfer yapılmamış dedirteceksiniz, ilk senenizdekinden bile daha sağlam oynayacaksınız ve bize özlediğimiz Taylan - Berkan - Cicaldau üçlüsünün resitallerini tekrar izleteceksiniz
emoji169.png
:kırmızıkalp:
emoji881.png

1722438077211.png
1722438088597.png

Sarı kırmızı renkler ancak bu kadar yakışır bu iki futbolcumuza :kırmızıkalp::sarıkalp: Gereksiz maliyetli isimler yerine bu armanın öz evlatları oynayacağı için çok mutluyum. İyi ki orta sahaya transfer yapamamışız. UCL'deki zorlu rakiplerimize ve kadro kalitesini üçe beşe katlayan ligdeki rakiplerimize karşı efsane 2022 kadromuzda oynayan, ligi ve avrupa ligini sallayan müthiş Taylan - Cicaldau ikilisi bu sene de bizleri şampiyonluğa taşıyacaktır. Hücum gücü yüksek Cicaldau ve özellikle kaleciye attığı geri paslarda son derece başarılı olan defansif yönü mükemmel Taylan ile bütün rakiplerin üstesinden geleceğiz.
1722438068606.webp

İnsanın stratejisi olur, herkese uzun vadeli bonservis ödemesi önere önere herkes ederinden fazla istemeye başladı.

Elimizi niye bu kadar açtık hala anlamıyorum.
Zaten jelert olayında da elimizi çok açık ettik.Doue olmayınca adamlar istediğini aldı.Transfer biraz gizli olmalı.

Mourinho maaşıyla 60 milyon harcamış Fb mi alacak bi orta saha daha? Üstelik para edecek oyuncu satarlarsa ciddi güç kaybedecekler. Bu ülkede haksız rekabet var kesinlikle. Bi tarafta ülkenin bütün büyük holdinglerinden para akıtılan beceriksiz bir camia var bir tarafta sinekten yağ çıkaran biz.

Tominay illa bize gelmek isterse çözülür bonservisi yoksa çok zor transfer.
O da çok doğru gelmiyor bana şimdi McTominay Manchester altyapısından yetişmiş yaklaşık 10 senedir Premier Ligin en köklü takımlarının birinde oynuyor haydi artık ayrılmak istiyor diyelim Türkiye ligine neden gelsin? Parayla aklını çelebiliriz diyelim 4 milyon € ya yakın bir maaşı var gördüğüm kadarıyla Manchester da tutup 6 milyon € filan mı maaş ödeyeceğiz de adamın aklını çelelim

Zaten çözülemeyecek bir bonservis bedeli var adamın, o yüzden hiçbir şekilde mantıklı bir transfer öznesi değil McTominay

Scott ile iyi oyalayacaklar gibi bizi. Keşke olsa yahu...

tominayın TRye gelmesi muhtemel olduğu an fb alır çok rahat şekilde

boş kovalıyoruz

Malum rakiplerimiz her hafta üçer beşer transfer yaparken biz orta saha bulamadık ancak sorun değil. Camia bu sorunu içindeki evlatlarından çözer. Bu haftaki konumuz neden orta sahada Ömer Bayram oynamalı:
1- Bu ligi çok iyi tanıyor, İngiltere'den falan adam alsak lige alışması haftalar alırdı.
2- Takımımızda daha önce kaynaştığı futbolcular var, adaptasyon sorunu yaşamaz.
3- Yerli, tribünde falan oturmaz, kontenjan sorunu çıkarmaz.
4- Küçükken Van Dijk ile kuru fasulye yemişti.
5- Hem orta saha hem bek oynayabiliyor, iki bölgeye de çok iyi joker olur.
Haftaya görüşmek üzere.

O da çok doğru gelmiyor bana şimdi McTominay Manchester altyapısından yetişmiş yaklaşık 10 senedir Premier Ligin en köklü takımlarının birinde oynuyor haydi artık ayrılmak istiyor diyelim Türkiye ligine neden gelsin? Parayla aklını çelebiliriz diyelim 4 milyon € ya yakın bir maaşı var gördüğüm kadarıyla Manchester da tutup 6 milyon € filan mı maaş ödeyeceğiz de adamın aklını çelelim

Zaten çözülemeyecek bir bonservis bedeli var adamın, o yüzden hiçbir şekilde mantıklı bir transfer öznesi değil McTominay
Mctominay için yıllık 5.5 milyon euro üzerinden anlaştık haberleri vardı.Bu doğru olabilir.

Benim aklıma yatmayan olay,adam olsada olur olmasada olur modundadır muhtemelen.Ha fulham bizim

verdiğimiz parayı vermeyebilir ancak manu en kötü kadroda tutar.

Bir sürü faktör lehimize gidecekte,bizim bekleme şansımız olur mu muamma?

Orta saha transferi konusunda hayal kırıklığına uğrayacağız bu çok belli bunun haricinde kadrodaki önemli eksiklerin de çoğu kapatılmayacak bana kalırsa. Önümüzdeki sene de Berkan ve Kaan Ayhan ikilisini toplam 4 farklı mevkide filan görebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt