Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.977
- 39.772
- 2.953
Baglantiyi cözemedim kanks yavAdem Zorgane de 6 milyon euroya Reims'e gidecek galiba.Marsilya'nın Ounahi satışını bekliyodu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baglantiyi cözemedim kanks yavAdem Zorgane de 6 milyon euroya Reims'e gidecek galiba.Marsilya'nın Ounahi satışını bekliyodu..
Bu da '' m_u_r_a_t_d_u_r_m_a_z_z_1_9_0_5 '' olabilir bence kanks yavmdurmaz1905 takip edin arkadaşlar
Aynen bak bak Galatasaray yönetiminin de orta saha almamasının nedeni Mc Tominay ya da Wendell arasından kararsız kalmaları![]()
Benim istediğim 1 orta saha dayım.Bu sene kulübünden ayrılacakmış Lille takipteydi Marsilya da almak için Ounahi'nin satışını bekliyodu.Oyuncu da Marsilya'yı bekliyodu da oyuncu Reims'e gidecek gibi dayım yavBaglantiyi cözemedim kanks yav
Ulan ne adamsin, bende diyorum ounahi marsilyada, oyuncu reimse gidiyor. Bu transferi nasil bagladi diyeBenim istediğim 1 orta saha dayım.Bu sene kulübünden ayrılacakmış Lille takipteydi Marsilya da almak için Ounahi'nin satışını bekliyodu.Oyuncu da Marsilya'yı bekliyodu da oyuncu Reims'e gidecek gibi dayım yav![]()
Transfer dönemi başladı.
Euro 2024 başladı.
1. Kamp bitti.
Euro 2024 bitti.
2. Kamp bitti.
Süper kupaya 3 gün var.
Ligin başlamasına 9 gün var.
Devamli patliyor ama iṣin peṣini birakmiyor cocuk. Yeni tarih 4 agustos30-31 temmuz coşkusu nerede lan @Sergen Zeren
2 oyuncuyu da maaş dengesinden dolayı istemezdim.Torreira ile arasında fazla fark olmayacak reis.Ki haklı olarak takımdan gitmek ister..Peki Mctominay mı alırdınız Kovacic mı?