Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic izlemedim fener maçı dahil. Tespitlerime göre o isimden futbolcu olmaz basketbolcu olur .
Fener maçında beni katil edecekti, gidip dövecektim aptalı.

Herifte zeka şu derece yok karşısında 11 kişi kapanan takım var ve tek esprisi sert oynamak ve kontraya çıkmak. Ceza sahası dışında koşu yapan herifler varken en az 5 kere 6 kişi içine dalıp top kaybetti. Kontra yediler sonra biri gol oldu o gol nedeniyle de zaten dirençleri kırılıp turdan oldular.

Bu kadar beynini kullanmaktan aciz bir futbolcu olamaz. Tam şovmen. Sahaya girip biri bunu döver.

Kaya Temel: "Eren Aydın büyük ihtimalle bonservisiyle ayrılacak. Aynı durum Baran Demiroğlu için de aynı şey geçerli."

Fener maçında beni katil edecekti, gidip dövecektim aptalı.

Herifte zeka şu derece yok karşısında 11 kişi kapanan takım var ve tek esprisi sert oynamak ve kontraya çıkmak. Ceza sahası dışında koşu yapan herifler varken en az 5 kere 6 kişi içine dalıp top kaybetti. Kontra yediler sonra biri gol oldu o gol nedeniyle de zaten dirençleri kırılıp turdan oldular.

Bu kadar beynini kullanmaktan aciz bir futbolcu olamaz. Tam şovmen. Sahaya girip biri bunu döver.
Fb maçında bunu begenen çok vardı. Neyini begendiler adı nı mı 😅

1722444415000.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt