Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Jelert gibi ismini sonradan duyacağımız bir adam alacağız. 27 yaşındaki McTominay için 20m euro bonservis 5m euro yıllık ücret verilmez bu adam kaliteli bir asker kalite olarak da Torreiradan üstün değil hayatta yıllık 5 falan etmez.

Tominay'ın sözleşmesi 2025'te bitiyormuş, 2 milyon maaş verdikleri Tominay yeni sözleşmeye yanaşmaz, parayı tercih eder. Günün sonunda 15 civarına +-2 milyon euro ile ayrılır.

Burada herkes yanılıyor. Kulüp taraflı bir yıllık opsiyon var. Manchester United eğer isterse şu anda ki ücretten bir yıl uzatabiliyor kontratı.

İnsanlara hırsız iması yapmak pek hoş bir şey değil.
hırsız demiyorum - denetimsiz iş gidişatının altında bir şey çıkacağını düşünüyorum.

edit: bitirelecek hızlanacak diye ekstra harcama olmuşsa - bu paralar hangi kalemlere nelre bağlanmışsa - uçup gitmiş geçmiş olsun gibi durumlar olmuşsa diye bir düşüncem var.

gidip cep doldular falan demiyorum. ama "tanıdık adam" modunda tiplerle iş yapılıp arapsaçına bağlamış bile olabilirler , şaşırmam.

şantiye halinde yerde 5 ten fazla aktif çalışan görmedik.

Icardi’yi bile 4 yıl taksitli aldık, neyi bulamıyoruz.

Hangi oyuncuya peşin para vermişiz ne Cicaldausu, 5 yıllık vadeyle aldın onu da.
Muhtemelen diyorum çünkü İbrahim ve Cenk’in ideal bir oyuncu bulabileceklerine inanmıyorum. İkna edemezler diye düşünüyorum. Doue’yi bile getiremediler.

Sıcak para arayışı için A. Albayrak klube kazandırılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tielemans
Gravenberch
Goretzka
Khepren Thuram
Bentancur
Rabiot
Höjbjerg
McTominay
Verratti
Youssouf Fofana
Soucek
De Paul
Fred
Kovacic
Paredes
Chukwuemeka
McKennie
Guendouzi
O'Riley
Samardzic
Wendel
Soler
Guido
Berge
Sabitzer
Casemiro
Amrabat
Ezequiel Fernández
Habib Diarra
Sara
İlic
Kamada
Kessie
Partey
Nicolas Dominguez
Lo Celso
Ndidi
Frendrup
Sucic
Lokonga
Hamer
İlkay Gündoğan
Gronbaek
Lamine Camara
Rios
Onyedika
Cajuste
Moder
Salih Özcan
Lemina
Emre Can
Diego Gomez
Pasalic
Ounahi
Gross

Tominay= 25 bons. artı 5x3=15 toplam40 m
Rabiot= 10 m imza 10 X3=30 toplam 40m
3 aşağı beş yukarı maliyetler değişir tabi ama adamlar tominayi begenmiyor ve Rabiot ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim forumda tominay daha fazla beğeniliyor. Bence ikisi de çok maliyetli ama biri olacaksa Rabiot daha komple bir oyuncu.

Ömer bayram ile transferi kapattık makarasını yapıyorduk da bunlar yarın transferi kapattık dese valla şaşırmam. Dursun,cenk,ibram,metin 1 kare sıfır adam her gün kulaklarını çınlatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt