Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.764
- 36.303
- 3.638
İnsanlara hırsız iması yapmak pek hoş bir şey değil.kemerbugazın altından işler çıkacak - nakit para ile ilgili konular çıkacak hissim gün geçtikçe daha çok yer ediyor kafamda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanlara hırsız iması yapmak pek hoş bir şey değil.kemerbugazın altından işler çıkacak - nakit para ile ilgili konular çıkacak hissim gün geçtikçe daha çok yer ediyor kafamda.
jurnal den iyi info
Tominay'ın sözleşmesi 2025'te bitiyormuş, 2 milyon maaş verdikleri Tominay yeni sözleşmeye yanaşmaz, parayı tercih eder. Günün sonunda 15 civarına +-2 milyon euro ile ayrılır.
hırsız demiyorum - denetimsiz iş gidişatının altında bir şey çıkacağını düşünüyorum.İnsanlara hırsız iması yapmak pek hoş bir şey değil.
Tam tamına 7 m euro lazım.Kasımpaşanın transfer tahtası kapalıymış Yasin Özcana çökmek için neyi bekliyoruz acaba?
Muhtemelen diyorum çünkü İbrahim ve Cenk’in ideal bir oyuncu bulabileceklerine inanmıyorum. İkna edemezler diye düşünüyorum. Doue’yi bile getiremediler.Icardi’yi bile 4 yıl taksitli aldık, neyi bulamıyoruz.
Hangi oyuncuya peşin para vermişiz ne Cicaldausu, 5 yıllık vadeyle aldın onu da.
e 4 milyon + %50 pay verelim kpaşaya işteTam tamına 7 m euro lazım.
Tam tamına 7 m euro lazım.
jurnal den iyi info
Kasımpaşa enayi kulüp değil %50 paya karşılık fiyatı yarı yarıya vermezler şu olur 6 m euro + %50 paya tamam derler.e 4 milyon + %50 pay verelim kpaşaya işte
müthiş şart değil miydi