Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fulham’ın 27 milyon Euro teklifi reddedilmiş. United’ın beklentisi 30-35 milyon Euro arası birşeymiş. Kapatalım bu defteri artık, muhabirlerin gazına gelip konuşmanın anlamı yok

Bu haberlerin de pek doğruluğundan şüpheliyim. Fulham- Mc Tomminay ile anlaştı mı mesela? Orada asıl sorun Fulham- ManU yerine Fulham- Mc Tomminay2de olabilir gibi geliyor sanki.

Bu haberlerin de pek doğruluğundan şüpheliyim. Fulham- Mc Tomminay ile anlaştı mı mesela? Orada asıl sorun Fulham- ManU yerine Fulham- Mc Tomminay2de olabilir gibi geliyor sanki.
Anlaşamasa bile takımda kalır en kötü. Manchester 30’ları görmüşken bize 15’e bırakacak hali yok. Tominayın bize gelmek içinde can attığını pek sanmıyorum renktaş.

abi o futsalcı gelmesin. Leş herif. Birde ben turnuva yıldızı parlayıp tutan oyuncu hiç hatırlamıyorum ya.

James Rodriguez
Enner Valencia
Bruma

vs vs
Aynen büyük risk olur sırf bi turnuvada üç beş maçta iyi oynadı diye böyle para bağlanmaz gerçi kaynak tırt ama geçen isimlere bakılınca alabileceğimiz de bu adam malesef taksitle falan

Aynen büyük risk olur sırf bi turnuvada üç beş maçta iyi oynadı diye böyle para bağlanmaz gerçi kaynak tırt ama geçen isimlere bakılınca alabileceğimiz de bu adam malesef taksitle falan
Abi o Palmeiras'ın lanet bir başkanı var. Çok lanet bir bayan. Campos'a falan kök söktürmüştü basına göre.

İlk başta oyuncuyu Manutd istiyor haberleri pompalattılar.

Daha sonra sırasıyla 15 milyona ve 25 milyona transferi bitebilir diye haber girdirdiler. Oyuncunun son kupa maçı sonrası serbest kalma maddesi 75 milyon haberi girdi yerel basını vs.

Tamamen kupada göstediği performansdan ötürü fiyat şişirmesi olan bir oyuncu gibi geliyor

Bu cajuste iddialari da dogruymus bu arada

Bir arkadasimin tanidigi menajer bize önermis cajuste’yi

Kulup fiyat sorulmasi icin yetki vermis

Üzerine 15 milyon tane soru işareti olan bir adamı 15 milyon verip almak... Bilemedim ya. Doğruysa eğer inşallah yüzümüzü kızartır ama gerek var mı bu riski almaya? Adam gelir de sahada yürümeye başlarsa alemin kralı olsa isyan çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt