Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.214
- 1.867
- 1.198
Davinson ve Barış'ın kalması çok ama çok önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AS guzel kuzuSa güzel insanlar
Fulham’ın 27 milyon Euro teklifi reddedilmiş. United’ın beklentisi 30-35 milyon Euro arası birşeymiş. Kapatalım bu defteri artık, muhabirlerin gazına gelip konuşmanın anlamı yok
abi o futsalcı gelmesin. Leş herif. Birde ben turnuva yıldızı parlayıp tutan oyuncu hiç hatırlamıyorum ya.A spora göre rios için 15 milyon euroya anlaşmışız Serhan Türk ün okyanus aşırı uçak dediği bu herif herhalde
Anlaşamasa bile takımda kalır en kötü. Manchester 30’ları görmüşken bize 15’e bırakacak hali yok. Tominayın bize gelmek içinde can attığını pek sanmıyorum renktaş.Bu haberlerin de pek doğruluğundan şüpheliyim. Fulham- Mc Tomminay ile anlaştı mı mesela? Orada asıl sorun Fulham- ManU yerine Fulham- Mc Tomminay2de olabilir gibi geliyor sanki.
Aynen büyük risk olur sırf bi turnuvada üç beş maçta iyi oynadı diye böyle para bağlanmaz gerçi kaynak tırt ama geçen isimlere bakılınca alabileceğimiz de bu adam malesef taksitle falanabi o futsalcı gelmesin. Leş herif. Birde ben turnuva yıldızı parlayıp tutan oyuncu hiç hatırlamıyorum ya.
James Rodriguez
Enner Valencia
Bruma
vs vs
Hadi iyisiniz
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Abi o Palmeiras'ın lanet bir başkanı var. Çok lanet bir bayan. Campos'a falan kök söktürmüştü basına göre.Aynen büyük risk olur sırf bi turnuvada üç beş maçta iyi oynadı diye böyle para bağlanmaz gerçi kaynak tırt ama geçen isimlere bakılınca alabileceğimiz de bu adam malesef taksitle falan
Dün haber çıkmıştı oyuncu kesinlikle burada oynamak istemiyor diyeBu cajuste iddialari da dogruymus bu arada
Bir arkadasimin tanidigi menajer bize önermis cajuste’yi
Kulup fiyat sorulmasi icin yetki vermis