Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Kanat da oynayabiliyo dediği adam Weston McKennie muhtemelen geçen sene de adı geçiyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiota verilecek paranın dönüşü yok, 20-25 milyon euro gidecek. Bunun yerine 25-30 milyon bonservis verip genç oyuncu al daha iyi, bari satarsın o parayı çıkarırsın bir şekilde.Geçende demiştim muhtemelen Rabiot'u alacağız diye tahmin ediyorum ama anlaşacağımız şartlar baya ağır olacak 12-15 m euro arası bir imza parası bekliyorum net maaş 8-10 m euro arası olur.
Devre arasında falan 25 milyona da bunu aldırmaya çalışır.10 milyon diye görmüştüm redditte.
Elimizi büyütmüşüz, 50 taksitle 15 m euro yerine 70 taksitle 20 m euro'ya çıkmışız.
Adam haklı Fulham daha fazlasını teklif ederken 15'den 17'ye çıkmanın manası ne ki...
okan buruk mu ısrar ediyor acaba bizimkilerin istediğini alamama sorunsalından, hiç yoktan iyidir mi diyordur okan burukO. Buruk McTominay ısrarından vazgeçmeli. Sanki dünyada başka topçu yokmuş gibi. Takmış adama.
hocanin istedigi topculari almasak, oliveira seferovic istemistiO. Buruk McTominay ısrarından vazgeçmeli. Sanki dünyada başka topçu yokmuş gibi. Takmış adama.
Şayet ediyorsa diyelim. Okan Buruk’un çok istediğini söylüyorlar.okan buruk mu ısrar ediyor acaba bizimkilerin istediğini alamama sorunsalından, hiç yoktan iyidir mi diyordur okan buruk
Adam haklı Fulham daha fazlasını teklif ederken 15'den 17'ye çıkmanın manası ne ki...
Barış Alper için düşün.Açık arttırma değil bu sonuçta. Adam Fulham'a gitmek istemiyor olabilir. Biz de Fulham'ın teklifine yaklaşmak için fark azalsın diye teklifi yükseltebiliriz. Bu soruyu soran adam trollük yapıyor.