Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat da oynayabiliyo dediği adam Weston McKennie muhtemelen geçen sene de adı geçiyodu

Ada da kalır bu adam boşa umut bağlamayın
Geçende demiştim muhtemelen Rabiot'u alacağız diye tahmin ediyorum ama anlaşacağımız şartlar baya ağır olacak 12-15 m euro arası bir imza parası bekliyorum net maaş 8-10 m euro arası olur.
Rabiota verilecek paranın dönüşü yok, 20-25 milyon euro gidecek. Bunun yerine 25-30 milyon bonservis verip genç oyuncu al daha iyi, bari satarsın o parayı çıkarırsın bir şekilde.

Un verano después, y debido a su situación contractual y el deseo del jugador de venir a Donostia, han provocado una rebaja importante en la transferencia respecto a su valor de mercado actual, en torno a los 15 millones de euros, y la Real terminará pagando 10 millones por el traspaso.

Sucic 10 milyon euro diyor bir ispanyol sitesi.

Geçen önerilen ve 10 milyona alınabilecek herifin kim olduğu daha iyi anlaşıldı.

Ama olmaz Tominay aşağı Tominay yukarı.

Rabiot transferinin olası maliyetleri doğruysa takımın kazan kaldırmasına kesin gözüyle bakabiliriz. Yangıncı tayfa iş başına geçmelidir.

O gelecek

1722513670641.webp

Adam haklı Fulham daha fazlasını teklif ederken 15'den 17'ye çıkmanın manası ne ki...

Açık arttırma değil bu sonuçta. Adam Fulham'a gitmek istemiyor olabilir. Biz de Fulham'ın teklifine yaklaşmak için fark azalsın diye teklifi yükseltebiliriz. Bu soruyu soran adam trollük yapıyor.

Açık arttırma değil bu sonuçta. Adam Fulham'a gitmek istemiyor olabilir. Biz de Fulham'ın teklifine yaklaşmak için fark azalsın diye teklifi yükseltebiliriz. Bu soruyu soran adam trollük yapıyor.
Barış Alper için düşün.

İlk teklif 15 m euro en son teklif 20 m euro Arsenal verse
30 m euro Frankfurt teklif verse

Yani oyuncu istiyor diye 20 m euro'ya verir miyiz ?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt