Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riostan cajuste düşüş olur direkt , o kadar istemem yani

Cajuste iyi bir sezon gecirmedi ki? Suan edecegi en fazla 10 milyon euro. Rotasyondan ote gidemeyen bir oyuncu konumunda Napoli'de.

Bu arada dun haberlerde Turkiye'yi istemedigi yazilmis.

Oyle ahim sahim bir oyuncu degil zaten.
+ 3 senedir adamın düzenli forma giydiği yok. Düşman başına..en önemli mevkide kumar oynama lüksümüz yok artık. Daha ucuzuna tesmann var mesela gitsinler ona.

Geçende demiştim muhtemelen Rabiot'u alacağız diye tahmin ediyorum ama anlaşacağımız şartlar baya ağır olacak 12-15 m euro arası bir imza parası bekliyorum net maaş 8-10 m euro arası olur.
sadece ingilterenin maks 10.cusunun istedigini alamiyorken rabiotu alabilecegimize nasil inaniyorsun yav

Gecen sezon 32 maca cikmis bi adam nasil kronik oluyor üstat.

bayagi fark yaratti gecen sezon fenerde. Fred sakatlandigi an puan biraktilar yanlis hatirlamiyorsam trabzon ve ads ust uste
Oyuncuya kotu demiyorum ki oyuncu zaten iyi ama gecen sene Fener 60 maca yakin yapti yarisinda yokmus daha ne kadar mac kaciracak ?

Şu mctominay olsa hayal gibi bir sezon geçiririz diye düşünüyorum . Mctominay bizim oyun sistemimize bire bir uyan tek isim belki de dünyada ki en uyan isim öyle söyleyeyim geleyim sebeplerine bi kere tam bir press canavarı bu konuda seviye atlatacaktır inanılmaz bir press kabiliyeti ve press hissi var oyuncu da diğer ve onu özel kılan sebebe gelelim şimdi bizde ziyech var ziyechin en sevdiği oyuncu tarzı ceza sahasına koşu atan gizli forvet gibi olan oyuncular ziyech van de beeki futbolcu yaptı sadece bu özelliği iyi olduğu için ve adam utd ye transfer yaptı orda da başarısız oldu çünkü ziyech gibi bi adam yoktu bazı kanat oyun kurucular forveti besler ziyech forvetin koşusu ile boşalan koridordan araya koşu atan arkadan gelen topcuya araya bırakan adamdır mc tominay bizde seviye atlar çünkü bire bir ona uyan bir oyuncu ile ilk defa oynayacak. Diğer özelliği de bize ilaç olacaktır Buda bizim 60 dakika sonra düşen ortasahamız bu adam 90 dakikada press yapar üzerine 90 metre geriye ileriye koşu atar öyle bi enerjisi vardır. Gelelim bu adamın top class olamama sebeplerini ayakları pas kalitesi iyi değil biz direk oynayan bir takımız bu özelliğini ziyech ve mertens giderecektir yani bizde göze fazla batmayacaktır iddia ediyorum Okan buruk kaldığı sürece bizde seviye atlar mc tominay

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fredi geçen sezon basıp parayı alsaydık bugün orta saha diye bi sorunumuz olmayacaktı.

almadık, bu da yetmezmiş gibi şampiyonluktaki tek rakibe bıraktık. herif fenerin orta sahayı ayakta tuttu geçen sezon. bayağı fark yarattı.

Fredi hoca çok istiyordu almadık, rakibe bıraktık. Tominayı da hoca çok istiyor belli ki. çok para evet ama hoca istiyorsa alınsın abi.
Almadik degil, a-la-ma-dik.

Biz o donem bonservisi icin 7.5 milyon euro teklif etmistik, Erden Timur'da bu paranin ustune cikamazdik dediydi. Cunku oyuncunun yillik maliyeti cok yuksek olacakti.

Fener hem bizden daha fazla bonservis verdi hemde daha fazla maas teklifinde bulundu.

Yani istedik sonra biraktik diye birsey yoktu cunku sartlar bizim icin agirdi.

Suan ki doneme gelirsek, daha fazla para harcama gucumuz var, bakalim kimi getirebilecekler.

Manu'nun Rabiot ve Ugarte için oyuncu satması gerektiğinden Tominay buraya düşebilir artık. Keza Olmo için de İlkay gönderilecek muhtemelen. Tominay + İlkay alınırsa bu kadar gecikme bir nebze telafi olur. Tek Tominay gelirse yetersiz kalır.
Üstad mevcut yönetimin becerisine göre fazla umutvar bir beklenti, sadece 8 alabilseler başarı olacak.

Zaten bizim yönetimin başarısından ziyade bu oyuncuların kendi kulüplerindeki süreci bizim lehimize işliyor şu anda.
Bilmiyorum ama Scott işi bence yönetimin işine geliyor, vakit kazanıyorlar kendilerince. Ben 20 seviyesi rakamları verebileceğimiz düşünmüyorum ya. Daha düşük seviye bir profil alacaklar, alabilirler ise tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt