Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@NicoSchira
Josè Mourinho is pushing to convince Sofyan Amrabat to join Fenerbahçe, which have offered €10M to Fiorentina to try to sign the morrocan midfielder. Ready a contract until 2028

Sadece fulham ın istedigi adamı da fulhama kaptırmazsın ya fulham kim yani ingiltede oynadigi icin senden fazla para verebiliyor o kadar. Az biraz beyin fonksiyonları olan komitemiz olsa girer adamın kafasına ben GS yi istiyorum dedirtir. Fulhamdan başka isteyen kimse yok ve bunlarinda oyuncu almak icin ugarte , rabiot vs satiş yapması gerek o ten hag wants to keep de yalan. Rabiot mesela şu transferden daha zor. Ona ragmen 0 a 0 lar. Anca taraftarları kandırsınlar yalanlarla herifin yüzüne gerçekleri tükürsen ille de gs gs der zaten la.

Sadece fulham ın istedigi adamı da fulhama kaptırmazsın ya fulham kim yani ingiltede oynadigi icin senden fazla para verebiliyor o kadar. Az biraz beyin fonksiyonları olan komitemiz olsa girer adamın kafasına ben GS yi istiyorum dedirtir. Fulhamdan başka isteyen kimse yok ve bunlarinda oyuncu almak icin ugarte , rabiot vs satiş yapması gerek o ten hag wants to keep de yalan. Rabiot mesela şu transferden daha zor. Ona ragmen 0 a 0 lar. Anca taraftarları kandırsınlar yalanlarla herifin yüzüne gerçekleri tükürsen ille de gs gs der zaten la.
Yanlış bir düşünce. Mctominay’ı satıyorum deseler şuan kapıda sıra olur.

Screenshot Capture - 2024-08-01 - 16-08-28.webp

Yanlış bir düşünce. Mctominay’ı satıyorum deseler şuan kapıda sıra olur.
2 aydır diyorlar zaten vd bu düşünce degil rtas realite westham ilgilenir gibi oldu ama bıraktı bir tek fulham ciddi olarak ilgili birde biz dilde yok tabi beyfendi de muhtemelen gercekleri soyleyip kafasına giremiyor.

Fullham tominay işi kuyruklu yalan fulham oyuncu sattı yeni paraları var isteseler direkt alırlar tominayı manu cephesi tok satıcıyı oynuyor bizden başka soranı yok er yada geç salacaklar tomiyi çok az kaldı bence eli kulağında ne kopardık kar diyolar blöf atıyorlar burda yapılıcak olan şu aslında bunlar rabiot istiyor ya gidip rabiota çökeceksin kendileri kaptırmamak için gelin verelim diyecek paşa paşa ama dediğim gibi Fulham işi yalan cidden isteseler anında bitirirler

Tabiki fulham daha önde olur. Premier lig gibi tüm dünyanın izlediği bir lig. Türkiye ligini bizim kendi milletimiz bile zar zor izliyor. Vitrin farkı var. Sadece takım olarak düşünmek saçma. Fulham'ın avantajı daha fazla bonservis verebilir, tominayın adada kalmak istemesi, premier lig takımı gibi artıları çok.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki fulham daha önde olur. Premier lig gibi tüm dünyanın izlediği bir lig. Türkiye ligini bizim kendi milletimiz bile zar zor izliyor. Vitrin farkı var. Sadece takım olarak düşünmek saçma. Fulham'ın avantajı daha fazla bonservis verebilir, tominayın adada kalmak istemesi, premier lig takımı gibi artıları çok.
Bu iş sadece takım ve lig değil yaşanacak şehir olarak da değerlendirilir topçu kanadında.

Galatasaray, Scott McTominay için yaklaşık 17 milyon sterlinlik daha iyi ve iyileştirilmiş bir teklifte bulundu. (Sport Witness)

dün akşam canlı yayındaki muhabbet böyle olmuş.

eskiden bu adama güvenirdim - diyrosa vardır işin içinde. şimdi o kadar değil

ama başkanında bugün "kısa sürede" vs gibi demeci var suratı güleç halde.

haftasonu bir şey çıkacak gibi - dua etsinler kupayı kaybetmeyelim ama.

he James Rodrigues'e boş boş maaş paraları gömülecekse ama laf ederim.

McTominay bizim icin fazla iyi dogrusu ama bence imkansız transfer. Fulham'da deli para var ve saglam bir ortasaha oluşturmaya kararlilar. 25'i de verir, çok isterlerse daha fazlasını da verirler acikcasi. Tek sans oyuncunun deli gibi bizi istemesi ki bu da yüksek maas ile olursa olur. Sonra al başına belayi. Bosuna uçak mucak kaldırmasınlar. Yerine, adama Souness ile raki masasi kurdursak daha faydalı olur.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne vitrini yav 27 yaşındaki adama ne yapacak? 27 den sonra 29 unda kendisini arsenale falan mı taşıyacak ? Dunya izleyebilir ama orada boşuna top koşturacakken , burada hersene kupa kazanmak için yarışacak orada avrupaya 100 senede bir fulhamın peri masalı yasamasıyla gidebilecekken, Burada neredeyse her sene gidecek 1 tek lig daha iyi ama 27 sine gelmiş sadece 3 tane onun deyimiyle "trophy" kazanmış birine bununda çok da önemli olmadıgıni hissetirebilirsin. Ki dahada orada kazanma ihtimali yok yani fulhamda. Tamamen beceriksiz yöneticlere sahip olunca fulham bile sadece o ligte oynuyor diye önune geçer iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt