- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Onlar beğenmeyince elit oluyor hocam.Ya ne kötüsü tas gibi topçu futbol bilgisi 10 üzerinden 3 olanlar beğenmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar beğenmeyince elit oluyor hocam.Ya ne kötüsü tas gibi topçu futbol bilgisi 10 üzerinden 3 olanlar beğenmiyor
Arkadaşlar size kaç kere dedik ilkay gelirse ocakta gelir
Gedson iş yapamıyor 2 sezondur.Gedson'un iş yaptığı ligde McKennie'nin tutmama ihtimali yok. Tebi eğer mentali problem değilse
Bunu yazdın şimdi bizim maçta domine eder orta sahayı.Gedson iş yapamıyor 2 sezondur.
McKennie daha kaliteli bir orta saha kesinlikle en azından orta saha özellikleri gelişmiş ama şöyle bir durum var Gedson gerçekten ikili mücadele kazanma konusunda korkunç bir orta saha. Gedson ciddi ciddi maç boyunca 30 ikili mücadeleye girip rekor kıran bir oyuncu bu ligde. Bu 21 yaşında Galatasarda oynarken de böyleydi Rize de Beşiktaş da oynarken de böyle olduGedson'un iş yaptığı ligde McKennie'nin tutmama ihtimali yok. Tebi eğer mentali problem değilse
Bir şeyi çok merak ediyorum. Gerçekten Y. sever misin?Zaten transferler hemen bitseydi nöbetin zevki kalmazdı. Elleme iyi oldu
Evet sen?Bir şeyi çok merak ediyorum. Gerçekten Y. sever misin?
Biz kupayı alalım da o domine etmeye devam etsin orta sahayı.Bunu yazdın şimdi bizim maçta domine eder orta sahayı.
Şunu yeni gördüm. İLKAYYYY desek mi