Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Abi güvenemiyorum adamlara ya bi dünya değişik isim çıktı alamadılar kalkıp ikisini birden alacakları tutar belli mi olurKdb nin de analinize gerek var mı rtas ya gelmeyecegi kesin olan bir adam için![]()

Abi güvenemiyorum adamlara ya bi dünya değişik isim çıktı alamadılar kalkıp ikisini birden alacakları tutar belli mi olurKdb nin de analinize gerek var mı rtas ya gelmeyecegi kesin olan bir adam için![]()

Her maç bize karşi ediyor.Yine edecek.Ortasaha yol geçen hanı.Bunu yazdın şimdi bizim maçta domine eder orta sahayı.
Ne ilkayi beyler orta saha yine delik desik mi olsun?
İlk okulda sol bek oynuyordum Okan hocam sever kanattan bek yapmayo bekten orta saha yapmayı ben oynarımİlkay cok hantal de bruyne de kronik gerek yok

5 milyon dolar vereceklerFeridun Niğdelioğlu denen Galatasaray düşmanı bir herifin laflarına itibar etmeyiniz
bu yaşıyo mu ya
Ahmet uyan rtaş ruyada foruma girmişsin ne kdbsi yavAbi güvenemiyorum adamlara ya bi dünya değişik isim çıktı alamadılar kalkıp ikisini birden alacakları tutar belli mi olur![]()

Mertens/İlkay rotasyonu olur. Ligde zayıf rakiplere de 6-8 oynayabilir tabi Demirbay gibi.Ne ilkayi beyler orta saha yine delik desik mi olsun?
Aktif olarak mevkisinde dünyada ilk 5 e giren adamı kötülemek mantıksız ciddenHah İlkay'ı da boklayın. Man City'iz ya biz, İlkay da kesmez daha iyileri lazım.
10m a giderse ucuz baya@NicoSchira
Josè Mourinho is pushing to convince Sofyan Amrabat to join Fenerbahçe, which have offered €10M to Fiorentina to try to sign the morrocan midfielder. Ready a contract until 2028