Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.173
- 7.615
- 2.568
Seko fofana fransa da oynadığı topu burda oynasın millete ortada sıçan oynatır
Dedi ve ndombele gibi bişi çıktı
Dedi ve ndombele gibi bişi çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldık bile haberin yokmu mehmet bey açikladı transferi12M maaşı olan adami nereye aliyorsunuz yaw :d

Boşver reis gedsonu boklayan kafayla ferdiyi boklayan kafa aynı işte.Gedson kötüleme işi bu arada cidden boş iş torreiranın yanına 2 senedir aradıgin adam işte gedson en basıt örnekle yav
Mehmet bey de kimAldık bile haberin yokmu mehmet bey açikladı transferi![]()
Yani sakatlığı olduğu söyleniyordu Kopenhag'da iken. Onun etkisi sanırım. Aldığımız vakit antrenmanlara yeni başlıyordu galiba.jelert olayi civimadan kulüp info vermeli
sakatsa bilelim
fukara halimizle herife 1 kamyon para verecegiz netcede
Ilkaydan bahsetmiyormuydun bodrum gs dernekleri başkani ve üyemizMehmet bey de kim

Thread 'Barcelona, İlkay Gündoğan ile Anlaşma Sağladı'Brüt mü net mi![]()
Üstad dün gece yine çişe kalktım bi baktim telefona yine bi online sendin sarki paylasiyordunYani sakatlığı olduğu söyleniyordu Kopenhag'da iken. Onun etkisi sanırım. Aldığımız vakit antrenmanlara yeni başlıyordu galiba.
Yani sakatlığı olduğu söyleniyordu Kopenhag'da iken. Onun etkisi sanırım. Aldığımız vakit antrenmanlara yeni başlıyordu galiba.
Bende burdaydım beni niye görmedin lanÜstad dün gece yine çişe kalktım bi baktim telefona yine bi online sendin sarki paylasiyordun
Ne yapiyorsun geceleri
O zmn hayirli olsun. Her zmn ki gibi yanlış yollardayız.Ilkaydan bahsetmiyormuydun bodrum gs dernekleri başkani ve üyemiz![]()

İiiiiiilllllkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasyyyyyyyyy
Ayıp ettin şimdi GSli adam bizden 12 almaz yani 6 ya anlaşıriz 2+1O zmn hayirli olsun. Her zmn ki gibi yanlış yollardayız.
Muhtemelen super lig sampiyonu 12M sampiyonluk primi almıyordur olm![]()