Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçıncı isim oldu Mckennie yahu. Arkadaş bu ne? Alın artık bir ismi, isim duymaktan edebiyat ezberine döndü.
15 kisilik yeni list olusturmus olabilirler. Sanki dunyayi kurtariyorlar arkadas, alti ustu bi orta saha alacaklar. Ki biraz akıllı olsalar bahsi geçen rakamlarin cok daha altına genç oyuncu bulunur.

Garip garip isimler kovalaniyor, bir de basimiza ilkay cıktı.

mckenie geçen sene buraya gelmek istemedi bu arada babayı alırız herif o takıntılı heriflerden birisi.

Doğru maliyete McKennie'ye karşı değilim geçen sene ismi geçtiğinde de değildim. 12+ 3 milyon bonservis 3 milyon maaştır ama @Hasan Çam renktaşın dediği gibi 6 milyon net maaş istiyorsa kalsın.

tominay kennieden çok daha iyi bence
Tabikide iyi zaten ama dediğim gibi mesela Wendel tominay alakasız adamlar İlkay tomşnay alakasız adamlar ama bu gün gündemde geçen üç isim cajuste mckkenie tominay üçüde benzer nitelikte tarzda oyuncular benim anladığım kadarıyla medyaya 1 orta saha servis ediliyor ama 2 orta saha alıcaz gibi bi denklem çıkıyor bi tarafta pasör profillere bakıyorlar diğer yandan b2b tarzı biri İlkay olucak gibi Barcelona kesin çıkacak ilkaydan bakalım diğeri kim olacak

eğer 2 tane alacaksak bir net 6 numara-kesici-mümkünse zenci-uzun boylu profili almamız lazım. bir de ilkay gündoğan şahane olur.

Cikan isimlerden sonra Okan hoca kafasinin ici anlik

Screenshot_20240801-220759~2.webp

Mckennie’yi gecen yaz istedik alamadik

Hatta alamadigimiz icin sevinenler oldu forum da

Simdi mi degere bindi

Kennie fizik olarak kendisini salmaya çok müsait fiziği olan birisi Okan hoca kesinlikle istemez son çare olarak falan yönetim düşünmüştür Berkan falan oynasın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her gün yeni bir ismin çıkması yönetimin plansızlığının göstergesi, resmen menajerlerin kucağına oturmuşlar onların önerdiği adamlardan birini alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt