Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Teminat mektubuna ek olarak lorentis gavatına şu eklenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynını dedim mektubu açınca dursun Başkanımın böyle bir resmi
filmciymiş bu lavuk. Can Yamanın başrol olduğu italyan-Türk ortak yapımı film çektircez sana desek ikna olabilir de laurentiis.Napoli'nin de başkanının da çarkına tüküreyim.
filmciymiş bu lavuk. Can Yamanın başrol olduğu italyan-Türk ortak yapımı film çektircez sana desek ikna olabilir de laurentiis.
Onun çekeceği filmin de çarkına tüküreyimfilmciymiş bu lavuk. Can Yamanın başrol olduğu italyan-Türk ortak yapımı film çektircez sana desek ikna olabilir de laurentiis.
Hayat sana güzel yav
Bunlara karşı kendimizi o kadar kurduk ki kabul etseler de inanmayacaz artık.40i veren 75i de verir, hepsini pesin verin diyecekler bence.
valla ben de 2 forma alıcam açıklanmasını bekliyorumhere we go gelince direkt forma ve maske alacağım buraya da atarım hatta , Hakan gelirse bir de o formadan alırım
Dursun başkan ona filmin kralını böyle çektirecek yakında, beklesin :filmciymiş bu lavuk. Can Yamanın başrol olduğu italyan-Türk ortak yapımı film çektircez sana desek ikna olabilir de laurentiis.