Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16:40 civarı teklifin reddedildiği haberleri düşmeye başlar

adaya ipotek koydurmaya kadar gider bu iş

1000028174.webp

27 yasinda ,g.america dan cikmayan topcuya 10 milyon verilemez kati suretle fln deniyodu gecen yaz arias icün

1 yas daha almis haline 20 milyon bayilmis wolves

neyse,keyifnen izleriz epl de
Geçen senede yazdım gene yazıyorum taraftarlarının 30 milyon bonservis beklentisi vardı araştırmıştım öyle 7-8 e bitme durumunda yoktu geçen senede bakmıştım oyuncuyla 2 sene önce atletico ve manu da ilgilenmiş

3 gündür bir taraf teminat sunuldu inceleniyor diyor diğer taraf teminat bekleniyor diyor.

Bu ne sokuk bir ikilem olum ikisi arasında nasıl kalınabilir bu zıkkım ya vardır ya yoktur. Bonservis miktarı gibi belirsiz bir konu değil ki. Şunu öğrenebilmek ne kadar zor olabilir lan.

ulan deshamp iti yüzünden maignanı alamıyoruz olaya gel.

gecen yaz alamadigimiz topcularin sürec icinde kıymetli assetler oldugu ortaya cikmistir

doue,arias,rios vs fln

sikaut ekibi ve sn buruka bu noktada alkisi gönderelim
Bizim ilk gittiğimiz adamlar hep doğru oluyor zaten, yönetim bu transferleri bitiremeyince listenin dibindeki ya da sağdan soldan gelen menajer önerilerini hocaya dayatıyorlar

3 gündür bir taraf teminat sunuldu inceleniyor diyor diğer taraf teminat bekleniyor diyor.

Bu ne sokuk bir ikilem olum ikisi arasında nasıl kalınabilir bu zıkkım ya vardır ya yoktur. Bonservis miktarı gibi belirsiz bir konu değil ki. Şunu öğrenebilmek ne kadar zor olabilir lan.
Teminat mektubunun sunulduğunu ilk kez bu kaynak söyledi. Kaç gündür teminat bekleniyor diyordu herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt