Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Geliyor gelmekte olan
Allahım sen bizi koru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor gelmekte olan
Sanırsın isviçre kulübü. Başka takımların sizden teminat istemesi lazım aslındavia bülent timurlenk 20 üstü tüm meblağlarda napoli teminat istiyormuş
AminAllahım sen bizi koru
Yeni mi uyandin
Mevzu başka. farklı lobiler çalışıyor bu transferdeNapolinin satmaya niyeti yok. Bizi oyalıyorlar
Geçen senede yazdım gene yazıyorum taraftarlarının 30 milyon bonservis beklentisi vardı araştırmıştım öyle 7-8 e bitme durumunda yoktu geçen senede bakmıştım oyuncuyla 2 sene önce atletico ve manu da ilgilenmiş27 yasinda ,g.america dan cikmayan topcuya 10 milyon verilemez kati suretle fln deniyodu gecen yaz arias icün
1 yas daha almis haline 20 milyon bayilmis wolves
neyse,keyifnen izleriz epl de
Ah Abdurrahim başkanım olsaydı da bir teşeççür etseydi Napolispor çulübüne.
Bizim ilk gittiğimiz adamlar hep doğru oluyor zaten, yönetim bu transferleri bitiremeyince listenin dibindeki ya da sağdan soldan gelen menajer önerilerini hocaya dayatıyorlargecen yaz alamadigimiz topcularin sürec icinde kıymetli assetler oldugu ortaya cikmistir
doue,arias,rios vs fln
sikaut ekibi ve sn buruka bu noktada alkisi gönderelim
Teminat mektubunun sunulduğunu ilk kez bu kaynak söyledi. Kaç gündür teminat bekleniyor diyordu herkes3 gündür bir taraf teminat sunuldu inceleniyor diyor diğer taraf teminat bekleniyor diyor.
Bu ne sokuk bir ikilem olum ikisi arasında nasıl kalınabilir bu zıkkım ya vardır ya yoktur. Bonservis miktarı gibi belirsiz bir konu değil ki. Şunu öğrenebilmek ne kadar zor olabilir lan.