Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.462
- 59.019
- 4.758
İnşallah doğru değildir. Coman çok iyi topçuBaşka bi yerde yazan yok ama anlaştılar ist a getiriyolar demişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah doğru değildir. Coman çok iyi topçuBaşka bi yerde yazan yok ama anlaştılar ist a getiriyolar demişler
Bayern üc tane ofans oyuncusu almasi gerek o halde.Portekiz record ciddi kaynak mı Coman fb son dk geçiyorlar
Franzsız mutfagini soralim birdeBu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp
Archie Brown: “Benim için yemek çok önemli. O yüzden Türkiye’yi seçtim. İtalyan mutfağını sevmiyorum.”
Yaw italya da yalnızca italyan yemekleri mi var, türk mutfağı da bulursun çin japonda, deli herifFranzsız mutfagini soralim birde
Ndombelenin hiç böyle dertleri yoktuYaw italya da yalnızca italyan yemekleri mi var, türk mutfağı da bulursun çin japonda, deli herif![]()
![]()
Coman- Fb olsa ilk duyacağın yer Record olmaz herhalde Bild olur diye düşünüyorum. Bayern Coman'ı satar mı Musiala'da ciddi sakatlık yaşamışken şu anda pek sanmam ama satıp değişime de gidebilirler.Portekiz record ciddi kaynak mı Coman fb son dk geçiyorlar
Gidin nunez/lucca yi alin da napoli mal olsun
Paradan başka fb'yi cazip gösteren yalan bulamayınca bunu sıkmış herhalde. Evde kanarya besliyordum falan da diyebilirdiBu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp
Archie Brown: “Benim için yemek çok önemli. O yüzden Türkiye’yi seçtim. İtalyan mutfağını sevmiyorum.”
Bir topçu bu yüzden seçtim dese bir düşünürüm bu arada ciddi mi diye?Bu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp
Avatarı gordükce sovesin geliyor muYaw ülke gündemine mi söveyim, Napoli'ye mi şu son 1 hafta küfürbaz haydo'ya döndük hay
Araplar tam kafayi yemis durumda herkese salliyolar hilalin adi gectigiAraplar twitter da buchi nin içinden geçiyorlar fenomen hesapların acil koruması lazım şu adamı, itin götüne sokuyorlar valla