Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi teminat verirsek teminat çıkarmanın da 3 5 masrafı var desek 75 değil 78 80'e vs almış olacağız he. Çılgınca. Neyse netleşsin bakalm.

adminler su reklam isine el atin lütfen, cok büyükler hic birsey yapilamiyor.

iyide adami biz paketledik apar topar üstelik fenerin kocasi olmusken, sirf ziyech, zaha alindi diye, adami mandal yerine koyduk.

bence böyle oynarsa as kodrodan bile oyuncu keser. özlemisim futbolunu... yirtici oynuyor.
He tabi biz paketledik. Kacarak gitti, resimleri falan sildi. Bok gibi oynayip talip bulamayinca kendisine sari kirmizi aski kabardi. Yemem bu numaralari

Konudan bağımsız şimdi özeti izledim bu Ümraniye maçındaki formaların arka kısmındaki renk neden bu kadar koyu kırmızı görünüyor yaw 🧐

He tabi biz paketledik. Kacarak gitti, resimleri falan sildi. Bok gibi oynayip talip bulamayinca kendisine sari kirmizi aski kabardi. Yemem bu numaralari
Belki pişman olmuştur. Ergen kafasında bir adamdı, olgunlaşıp aklını başına aldıysa bi şans verebiliriz ama yedek olmayı kabul etmeli. Formayı hakederek kazanmalı

Maçı şimdi izledim. Ümraniye maçını. Apokerim her sezon başında reset atıyor. Osiden sonra acil sol stoper gelmeli. Berat luş ve Arda unyayi beğendim. Çağrı da fena değildi. Bu çocukları kazanmak lazım. Özellikle berat Çağrı ve arda

Eğer Galatasaray, pazartesi günü Napoli'ye gerekli banka teminatlarını sunarsa, Victor Osimhen tekrar Türkiye'ye dönecek.
Önümüzdeki saatlerde ise, oyuncunun fikrini değiştirmek için Al Hilal cephesinden bir son dakika girişimi (blitz) de bekleniyor.

Belki pişman olmuştur. Ergen kafasında bir adamdı, olgunlaşıp aklını başına aldıysa bi şans verebiliriz ama yedek olmayı kabul etmeli. Formayı hakederek kazanmalı
Olmaz kardesim bundan bize olmaz. Adam gibi iyi oynadigi mac bile yok bizdeyken bile. Ha bir kac jeneriklik gol atti okadar. Neyini gördunuz de bukadar israr ediyorsunuz anlamadim

Eğer Galatasaray, pazartesi günü Napoli'ye gerekli banka teminatlarını sunarsa, Victor Osimhen tekrar Türkiye'ye dönecek.
Önümüzdeki saatlerde ise, oyuncunun fikrini değiştirmek için Al Hilal cephesinden bir son dakika girişimi (blitz) de bekleniyor.

Osimhen long dickini gösterir yarin

Olmaz kardesim bundan bize olmaz. Adam gibi iyi oynadigi mac bile yok bizdeyken bile. Ha bir kac jeneriklik gol atti okadar. Neyini gördunuz de bukadar israr ediyorsunuz anlamadim
Kimse iyi para vermez ona şuan, kanatta 4.alternatif olarak kalırsa birşey demem. Büyük bir beklentim yok zaten de beleşe yedek takviyesi yapmış oluruz para kısıtlı olduğu için. Kendini affettirme çabası içerisinde gördüğüm kadarıyla, ufak bir şans verilebilir belki yedekte.

Karanlık temada eşşek gibi beyaz olarak parlayan reklam ile kendimi cennetin kapılarının açılırken hissettim. O nasıl bir aydınlık olm güneş gözlüğüyle mi foruma girelim.

أَعُوذُ بِاللّٰهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt