Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teminat alabilecek miyiz olm sorun o. Teminat teminat, alamazsak ne olacak o lazım bize, yani teminat veremezsek bize vermeyecekse biz de teminatı çözemeyeceksek nasıl bir çözüm olacak ki? Düğüm buysa girer yani bize sanırım

haftasonu kap kapali oldugu icin pazartesine kalmis transfer

Pazartesi gene teminat krizi diye bir haber duyarsak şaşırmayacağım . Eğer dedenin bu haber doğruysa ama 40 milyon peşin + 35 milyon 2 taksit teklifini ilk giren Haluk Yürekli'de teminatlı teklif demişti. Bir de Umut Eken'in bir haberi var ki orada 80 milyon euroluk bir sponsordan (TR'de başka kulübede sponsor olan) bahsediyor da öyle bir sponsor var mı bizde? Teminat ile ilgili farklı haberler var bakalım hangisi doğru çıkacak.

Rodop gece yada aksam ustu ansızın tweet attiginda iyi gibi ama bu ajans 1905 konusmalarinda sallama modunu açıyor bence.

İyi kaynak bildiğim kadarıyla Bailey'i bilemem ama Trossard ve Bissouma'nın olmayacak olmasına sevinirim. Fb sanırım şimdi Asensio ve Skriniar ikilisini alacak toplam 25-30 milyon bonservis+ 20 milyon civarı yıllık maaşa.

Zani konusunda ben goygoy yapıyorum da, kulüp satılsın diye pr yaptığı aşikar. Yani yok kalmak istiyormuş CL vs imiş zırva. Satılsın diye oynatacağız pazarlayacağız bu hazırlık döneminde.

Eskiden bakkalın evine gidip gece dükkanı açtırırdı millet çekirdek kola almak için bankayı da bir 5 dakikalık açtıralım.
Abim ahşap oyma işlerini sever, sene 99, amcamlar Fransa'ya geri dönecek, yenilip içiliyor, o sırada da abim supriz at arabası ve at yapıyor ahşaptan, son rutuslar kalmış, sabahta amcamlar geri dönecek. Tam o sırada tak elektrikler gitti. Beni ve kuzeni çağırdı, para verdi, bakkala gidin mum alın dedi. Köy bakkalida asla bakkalda durmaz, evine girer, zile basınca çıkardı. Zile basiyoruz basıyoruz, çıkmıyor, 15-20 dk zile bastık. Sonra üstünde atlet, altta mavi beyaz pijamasiyla bakkal çıktı, ne istiyorsunuz lan dedi. Mum dedik, ebenizin ... mi sokacaksiniz bu saatte mumu sg diye bize sovdu, biz topukladik. Meğer saat 3 olmuş, biz muhabbet sohbet sabaha kadar oturduğumuz için farketmemisiz. Eve beş karış surat geldik, babannem sordu noldu diye, küfür yedik dedik. Babannem sabah gidip bakkalı bastı, koca yaşlı başlı adam bizden özür diledi. Bir ay sonrada adam vefat etti. Üzülürüm hala.

Ama söz konusu Galatasaray ise dilerseniz Koç'un yalisina gidip bı zile basayım bu saatte, yapı krediyi actirayim..

Pl Takımlar'ı Lig'de iş yapmaz diye güvenmeyip almıyo bizim Lig'de her türlü coşar :D Osimhen'e bu kadar bonservis verdiysek ve Napoli kulübü kabul etmiyosa alır kaçarım ulan :D

bakalim büyük liglerde transfer tahtasi kapandiktan sonra hangi sansli kulüp bir yilligina kiralayacak bunu :asd:

İyi kaynak bildiğim kadarıyla Bailey'i bilemem ama Trossard ve Bissouma'nın olmayacak olmasına sevinirim. Fb sanırım şimdi Asensio ve Skriniar ikilisini alacak toplam 25-30 milyon bonservis+ 20 milyon civarı yıllık maaşa.

Bissoumayi almasınlar da kimi alirlarsa alsınlar. O herif çok tehlikeli. Olası lemina ayrıldığında ilk o olması lazim

Osi'nin GS'a transferi kadar rahatlattı bu haber beni. Bitik topçulardan devam etmeliler.

Burada şu sıkıntıdan bahsediyorlar. BB dahil olduğumuz için teminat veremiyormuşuz çıkmadan, yani bu teminat işi bizde patlar. Napoli'ye en son rastgele bir kağıdı alın teminat deyüp dürüp sokacağız.
Onunla ilgilide yanlış bilgi diyorlar. Teminat ile ilglli çelişkili bilgiler ve haberler var BB'den dolayı teminat verilemiyor diyen Haluk'un son haberinde teminatlı teklif yaptığımız yazııyor mesela. Normalde 40 milyonu peşin 10 gün içinde hesabında olduğu bir yerde de teminat istemezsin bu arada ki zaten artık 4 ayda bir Uefa'ya borçsuzluk kağıdı veriyorsun bu da bir garanti yada Uefa parayı ödemediğinde bir şikayette direk Uefa'da kazandığın gelirden veriyor gibi durumlarda var aslında ama karşıdaki adam normal biri değil.

Zani konusunda ben goygoy yapıyorum da, kulüp satılsın diye pr yaptığı aşikar. Yani yok kalmak istiyormuş CL vs imiş zırva. Satılsın diye oynatacağız pazarlayacağız bu hazırlık döneminde.
Como yada bir Arap kulübü almalıydı kendisini. Arap takımlarında o ligde ciddi iş yapardı aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt