Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.404
- 20.614
- 2.738
Osimhen'e ne diyeceğiz peki. 5 günde senden vazgeçtik dersek o da pes eder, Nunez de gelmezse yine Napoli başkanı kazanmış olur.İşte tam Şuan nunezde araya gireceksin kudurucak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'e ne diyeceğiz peki. 5 günde senden vazgeçtik dersek o da pes eder, Nunez de gelmezse yine Napoli başkanı kazanmış olur.İşte tam Şuan nunezde araya gireceksin kudurucak
guzel. 2 gunu red yemeden gecirecegiz demek ki.O zaman şöyle söyleyeyim, süzgeç olmuş halde ptesini bekliyoruz.
Onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunuyoruz, fakat başkanları reddediyor. Son teklif hafta sonu tatiline denk geldiği için cevap alamadık.
Adam kulübün sahibi başkanı değil. Kendi malı istediğini yaparnapoli'nin akil adamlari neden bu baskani uyarmiyor
Adamın tüm başkanlığı skandallarla geçmiş adam onu övüyor. Çok değişik biri.Ali night'ın her seferinde çıtayı arttirması takdire şayan![]()
+ morata +belki zanioloköhn cuesta nelsson yusuf jelert franskowski 6 oyuncu vay be
ben moratayı gitti olarak görüyorum zaten, zaniolo konusu belli olmaz kalabilir+ morata +belki zaniolo
7-8 herif kalıyor
@Ata B. Oğuz bu transfer olmaz diyor @Keramettin TANRIVERDİ camiamıza hayırlı olsun dedi. Sence?Pazartesi'den once haber cikmaz, suan bankalar kapali teminat konusu beklemede.
Ben Keramettin amir diyorum.
Bunların hepsini göndersek 15-20 kağıt anca toplarız. O parayla da anca 1 kişi alırız. 4-5 tane bonservissiz oyuncu bulmamız da zor. O yüzden o listenin hepsini göndermeyizben moratayı gitti olarak görüyorum zaten, zaniolo konusu belli olmaz kalabilir
Insallah Osi'yi alacagiz.
napoli'nin gercek sahibi taraftardirAdam kulübün sahibi başkanı değil. Kendi malı istediğini yapar
gereksizlerin hepsi gitsin para toplamak bir mesele kalırlarsa maaşları var bir deBunların hepsini göndersek 15-20 kağıt anca toplarız. O parayla da anca 1 kişi alırız. 4-5 tane bonservissiz oyuncu bulmamız da zor. O yüzden o listenin hepsini göndermeyiz
BCS'ye denk geldik, bu bölümü de geçersek sefirlik ilan edeceğiz. İtne ADLInsallah Osi'yi alacagiz.
AminInsallah Osi'yi alacagiz.
itelemeli mi demek istedin?Yaw her takım Napoli gibi değil.
Neden bjk gibi ötelemeli oyuncu almıyoruz?