- 26 Ocak 2021
- 34.906
- 33.549
- 2.183
Pl Takımlar'ı Lig'de iş yapmaz diye güvenmeyip almıyo bizim Lig'de her türlü coşarOsimhen'e bu kadar bonservis verdiysek ve Napoli kulübü kabul etmiyosa alır kaçarım ulan
Only Gunners
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pl Takımlar'ı Lig'de iş yapmaz diye güvenmeyip almıyo bizim Lig'de her türlü coşarOsimhen'e bu kadar bonservis verdiysek ve Napoli kulübü kabul etmiyosa alır kaçarım ulan
Sırf bu napoli başkanı osimheni gelin alın desin diyeOsimhen'e ne diyeceğiz peki. 5 günde senden vazgeçtik dersek o da pes eder, Nunez de gelmezse yine Napoli başkanı kazanmış olur.
Videoda Manchester cityi kucağa aldığı sahneler bana zevk veriyo kanks yavOnly Gunners
Öteitelemeli mi demek istedin?
Viktor'u alacaz ama Gyökeres olanıosimhen noldu şimdi
Ben osimhenin bizi sonuna kadar bekleyeceğinden emin değilim bence yönetimde bundan emin olmadığı için bu kadar deli divane olmuş durumda biran önce olsun diye uğraşıyorlarUlan fenerde krasiç mi ne vardı 1-2 sene paf takımda takılıp maaşını alan… Osi Napoli geleceğini hayal ederken aklıma geldi..,
Pazartesi gene teminat krizi diye bir haber duyarsak şaşırmayacağım . Eğer dedenin bu haber doğruysa ama 40 milyon peşin + 35 milyon 2 taksit teklifini ilk giren Haluk Yürekli'de teminatlı teklif demişti. Bir de Umut Eken'in bir haberi var ki orada 80 milyon euroluk bir sponsordan (TR'de başka kulübede sponsor olan) bahsediyor da öyle bir sponsor var mı bizde? Teminat ile ilgili farklı haberler var bakalım hangisi doğru çıkacak.Insallah Osi'yi alacagiz.
johan wolfgang von goethe
Small club yerine Gunnerscı olmasını vizyonlu bir topçu olarak buldum ama kanks yavVideoda Manchester cityi kucağa aldığı sekanslar bana zevk veriyo kanks yav![]()
Napoli başkanına söylemek istediğin bir şey var mı knk. Hazır Naci de profil fotosu yapmışkenViktor'u alacaz ama Gyökeres olanıNapalım Napoli kulübü Osimhen'i satmıyo
![]()
Burada şu sıkıntıdan bahsediyorlar. BB dahil olduğumuz için teminat veremiyormuşuz çıkmadan, yani bu teminat işi bizde patlar. Napoli'ye en son rastgele bir kağıdı alın teminat deyüp dürüp sokacağız.Eskiden bakkalın evine gidip gece dükkanı açtırırdı millet çekirdek kola almak için bankayı da bir 5 dakikalık açtıralım.
Ne o ulan Haaland'ı mı satıyosunuzSmall club yerine Gunnerscı olmasını vizyonlu bir topçu olarak buldum ama kanks yavben small club yapar diyordum.
Benim sevdiğim 1 adam kanksNapoli başkanına söylemek istediğin bir şey var mı knk. Hazır Naci de profil fotosu yapmışken
saydır