Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Terimin takimi el kdaşşakHülle yapılacak bir Arap takımı lazım bize. Başka türlü olmayacak bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimin takimi el kdaşşakHülle yapılacak bir Arap takımı lazım bize. Başka türlü olmayacak bu iş.
yok yaw gelir bi şekildeBelli oldu, bu transfer olmaz artık. Transferde asıl kaos şimdi başlayacak
Adam haftaya 100m isteyecekNaz yapan her kızda masadan kalksaydık bakir olurduk
Jackson dediğin Chelsea’de oynayansa 110 milyon istiyorlarmış20ye iyi bir kaleci, 15e lucumi, 15-20ye hakan, bedava ilkay, 40a jackson al. Sağ bek de 23 yaş kontenjanı al. Osimhen beklesek de vermeyebilir ağustos da.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşında çocuk yok hasan gelip masal anlatma. Sendeki yönetimi savunma içgüdüsü yerleşmiş birşey artık sadece bunu açıkça sergileyemiyorsun, erden timur lafıma hemen alerji kapman bu sebeple zaten.Okuduğun şeyi bile anlamıyorsun ama yapacak bir şey yok. Bu yönetimin transfer davranışlarını ne zaman övdüm ben? Burada sürekli kulübe gerçek bir Sportif Direktör lazım diye mesajlar attım eleştirdim. İlk mesajımda bile at gözlüğü ile değil anlayarak okusaydım zaten yönetime eleştiri var. Ne diyorum Erden Timur'da alamazdı ama B planı hazır olurdu diyorum burada mesela mevut yönetimin B planı olmadığını eleştiriyorum zaten. Çok takıntılı bir arkadaşsın sen.