Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki ihtimal var:

1) 75'i tak diye cikarip cikis maddesinden faydalanmak
2) transfer tahtasi kapanana kadar napoli'nin fikir degistirmesini beklemek

ikisi de cok zor.

hele ikincisi büyük risk cünkü forvetsiz kalma riski var.

Ya başlatmayın artık Osimhene yeter vallahi bıktık billahi bıktık. 120 yıllık klübü ellerinde oynatıyor pislik herifler. Yok mu bu dünyada parasıyla alınacak başka bir forvet?

Bu arada eylüle kadar bekleme olayının direkt rafa kalkması lazım, sayısal loto beklemek gibi bir şey olur ha eylüle kadar beklemek istiyorlarsa yapacaklar kaleci + bek + stoper o zaman istedikleri kadar bekleyebilirler para kalmazsa da yaratsın bulsunlar o kısmı taraftarı ilgilendirmiyor.

teklifimizi koruyup promise david gib bi isme yönelmek mantıklı olabilir en son mecburen satmak zorunda kalacak

Osimhen ile vedalaşma vakti geldi sanırım. Ta Eylül ayında tekrar kiralarız ya da bizim teklifimizden daha düşük bir rakama avrupa içi bir takıma satarlar gibi duruyor

Okuduğun şeyi bile anlamıyorsun ama yapacak bir şey yok. Bu yönetimin transfer davranışlarını ne zaman övdüm ben? Burada sürekli kulübe gerçek bir Sportif Direktör lazım diye mesajlar attım eleştirdim. İlk mesajımda bile at gözlüğü ile değil anlayarak okusaydım zaten yönetime eleştiri var. Ne diyorum Erden Timur'da alamazdı ama B planı hazır olurdu diyorum burada mesela mevut yönetimin B planı olmadığını eleştiriyorum zaten. Çok takıntılı bir arkadaşsın sen.
Karşında çocuk yok hasan gelip masal anlatma. Sendeki yönetimi savunma içgüdüsü yerleşmiş birşey artık sadece bunu açıkça sergileyemiyorsun, erden timur lafıma hemen alerji kapman bu sebeple zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt