Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetiminin iş yapışı ve iletişimi ne zaman düzelir acaba biz görür müyüz? Dünyada pazarlık yaptığın tüm kulüplere son şansınmış gibi davranırsan tok satıcıyı oynar, karşındaki adamın insafına kalırsın, hoş gerçekten de bir alternatif yaratman gerekiyor. Eğer o bütçeyi farklı transfere kaydıramıyorsan bunu çıkıp açıklayıp ona göre ya release clauseı ödemen ya da bu işin karşı tarafın elinde olduğunu belirtmen lazım. Adamlar böyle süründürür işte

Masadan kalkma vakti artık. İşi yokuşa sürüyor sürekli Napoli. Osimhen de artık Napoli'ye verebildiği kadar zarar versin ya da istediği kulübe gitsin.
Bekleye bekleye diğer transferler de gecikiyor.

su moddayim ben artik
75i cash önüne atalim herkes hizaya gelsin

060dabb07395a3d5da814b6f7e47886f.jpg

Son teklif üzerine teklif yapılmayacak deyip beklemeye geçmek gerekir artık. Sommer ve İlkay ile uğraş mesela o süreçte. Göndermeyi düşündüklerini gönder. Osimhen konusunu soğutmak gerekiyor belli ki. Bu yavşak herif başka türlü kıvama gelmeyecek. Topu Osimhen'e bırakıp diğer meselelerimizi çözmeliyiz.

Artık çok eminim tezgaha geldik. Bu İtalyan muhabirler zaten ifb silahsörleriydi. Napoli baskani 75 milyon olayı bitince al hilalin teklifi 80 vs.. deyip bize vermeyecek. Bu silahsorlwrde napoli sanki bi,e verecekmiş gibi oyalama derdindeler.

Dostlar, ne Lucca ne nunez TR ye gelmez parayı versen de. Osi bir şans idi.

Atan yok tutan yok, Lig başlayacak. Daha olmuyorsa yapacak bir şey yok. Sezonu riske atıyoruz artık.

Ulan osi bizi bu kadar sevmemiş olsan sen istemeseydin keşke.. zaten taraftar sana hak verirdi.. Sen orada dik durdukça senin gibi bir adamı almak farz oluyor işte.. Nasıl birşey yaşıyoruz oalcak iş değil,

Osimhen bu şerefsizleri bi yerde ketenpereye getirip haklı fesih yapabilseydi de beleşe alıp kuduz köpeğe çevirebilseydik keşke bunları. İnsanlıktan anlamadılar çünkü

Bu herif muhtemelen araplarlarla anlasti 75 den de fazla fiyata.Buchi yazmisti zaten bunu araplara satmak istiyo diye.Ne desek kabul etmeyecek osi inatsa ben daha inadim demesse bu is olmaz artik takip etmeyecegim

Bu arkadaş iyi mi? Pivot santrafor tam okan hocamlık. Vedatı yıldız yaptı

Bir olayini hatirliyorum bunun. Penalti kazanmisti Udinese ve bu herif topu kaptanlari ve penalti kullanici olan Thauvine vermemisti ve takim arkadaslarida ikna edememisti. Sonra kendisi kullanip golu atmisti ve kimsesiz tek basina sevinmisti. Hemen arkasindan hocalari oyundan almisti.

Napoli başkanının yaptıkları kulüp menfaatleri ile de açıklanabilecek bir şey değil. Bu işte Türkiye’den dahil olan birileri var bence. Açıktan para bile teklif etmiş olabilirler bu transferi engellemek için. Karşımızdaki ahlaksızlardan her şeyi beklerim ben.

Görünen o ki şu an 40 milyon Euro cash sayabiliyoruz ve 2026 yazına da 35 milyon Euro çıkabiliyoruz

Osimhen i çok severim ama bu napolinin kaprisini çekeceğimize ince eleyip sıkı dokuyup 40 milyonluk ve satın alma opsiyonlu 35 milyon euro’luk iki transfer yapsak Galatasaray yüzyılı için daha büyük bir adım atmış olmaz mıyız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt