Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi ben teklif reddedildi yazacağım sen de bu yeni haber sayılmaz hep olan şey yazacaksın

artık adımlarını belli ediyorsun maalesef
benim bildigim en son biz garantili 40 + 17.5 + 17.5 teklif etmistik napoli 40 + 35 istiyordu. bugun cevap gelecekti. 40 + 17.5 + 17.5 kabul etmemisler mi? hala 40 + 30 mu istiyorlar?

Yönetimin yapacağı şu:
Bizim teklifimiz bu isterseniz.

Napoli kabul etmiyor mu çekil bekle.

Napoli kapını çalarsa 50 den bir kuruş fazla vermem hem de 5 taksit teminatsız.

Kabul etmedi çok da tın.

Galatasaray yönetiminin iş yapışı ve iletişimi ne zaman düzelir acaba biz görür müyüz? Dünyada pazarlık yaptığın tüm kulüplere son şansınmış gibi davranırsan tok satıcıyı oynar, karşındaki adamın insafına kalırsın, hoş gerçekten de bir alternatif yaratman gerekiyor. Eğer o bütçeyi farklı transfere kaydıramıyorsan bunu çıkıp açıklayıp ona göre ya release clauseı ödemen ya da bu işin karşı tarafın elinde olduğunu belirtmen lazım. Adamlar böyle süründürür işte
Aynen öyle. Alternatifin olmadan tek seçenek olarak gidersen bu deliye böyle olur.

Osimeni napoli idmanlarina gondermek yerine izin almak falan bunlar malca şeyler. Adamlara resmen gel seni sev diyorsun. Akılsızlık diz boyu

Osi olmadan transfer politikası belirlenemiyor neyi bekleyeceğiz ki. Osi bekledik ve tüm transferleri ona göre yaptık ama günün sonunda gelmedi ve kadro bu sebeple yeterince güçlenmedi bonservisi verilmediği için. Sizce bu kabul edilebilir mi, hayır. Yani biz ya tamam ya devam diyeceğiz.

İlla bizi hırslandıracak birşey buluyorlar yemin ediyorum her seferinde daha çok hırlanıyıruz lyon gibi 7 sene üst üste şamp olup alayına gün yüzü göstermeyecez

osimen sözlesmesinden cikamiyor mu bir sekilde?

Osi olmadan transfer politikası belirlenemiyor neyi bekleyeceğiz ki. Osi bekledik ve tüm transferleri ona göre yaptık ama günün sonunda gelmedi ve kadro bu sebeple yeterince güçlenmedi bonservisi verilmediği için. Sizce bu kabul edilebilir mi, hayır. Yani biz ha ya tamam ya devam diyeceğiz.
Yahu daha futbolun başındaki adamı belirleyemiyoruz, transfer politikası ve planlama nasıl yapılsın. Kavukçu çıktı böyle olmaz dedi hala aynı saçmalık devam ediyor konuşan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt