Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.420
- 58.633
- 3.383
Ben bunların moratadan iyi forvet alabileceğini sanmıyorum
Osi gelmezse göndermem
Osi gelmezse göndermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery'de maaş gecikmesi olduğu için bonservis ödemediler giderken ancak geçici lisans verilir hak kaybı olmasın diye. Dava bittikten sonra ceza parası ödenmezse yasak gelir. Hakan Çalhanoğlu'nda vardı ceza durumu ancak orada iki takım ile sözleşme imzaladığı için yasak gelmişti.Zaten ribery gibi bi açık bulsaydı keşke dedim
Günün birinde bi topçu dava açar bunlar beni istediğim kulübe vermiyor diye o zaman işler değişirYa biz Osimhen e 75 gömdükten sonra kalkarsa bonservis olayı![]()
hakanı alcaz osi olmazsa ondan bekletiyozİlkay'ı niye bekletiyoruz daha anlamıyorum. Al işte yerli statüsünde daha iyisi var sanki Osimhenle ne alakası var olayın
hemen şimdi guessand!
2 haftadir yaptigi mantiksiz bisey gormedim ben. en basindan beri mumkun oldugu kadar pesin istiyordu parayi. tutarsiz bir hareketi yoktu simdiye kadar. eger daha once hic pazarlik konusu olmayan yeni bir madde acmissa mantiksiz bisey yapmis olur. o zaman da zaten pazarlik biter zaten.Ekin bu adamın 2 haftadan beri hangi yaptığı mantıklı
İstemiş işte pay hem italya hem yerli muhabirler yazıyor ne direttin yav
Yalan yaw neyi brkletiyoruzİlkay'ı niye bekletiyoruz daha anlamıyorum. Al işte yerli statüsünde daha iyisi var sanki Osimhenle ne alakası var olayın
hakanı alcaz osi olmazsa ondan bekletiyoz
Ilkay,Sommer,Semedo yap stopere para ver al bekle. Ibnenin oğlu stress yapsın ondan sonra. Oynatamayacağı, satamayacağı oyuncu elinde kalınca ne bok yiyecek göreceğiz.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
osimhen alınsada promise girilmeliPromise David gelse, kaleci ve üstüne Hakan gelse osi için içi yanan tarafar serinler.
Sözleşmede istemediğim kulübe zorla satılırım diye birşey yok sonuçta. Sözleşmeye bağlı kalmak zorundasın lakin bu bonservis olayı bazen köleliğe dönüşüyorAdam 80 milyon verdi Osiye ve sözleşmeyi zorla imzalattırmadı. Herkes sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda.