Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten ribery gibi bi açık bulsaydı keşke dedim
Ribery'de maaş gecikmesi olduğu için bonservis ödemediler giderken ancak geçici lisans verilir hak kaybı olmasın diye. Dava bittikten sonra ceza parası ödenmezse yasak gelir. Hakan Çalhanoğlu'nda vardı ceza durumu ancak orada iki takım ile sözleşme imzaladığı için yasak gelmişti.

75 basalım, Kaleci, sağbek kiralayalım zaten satın aldığımız elimizde patlıyor, kalecinin durumuna göre satın alma opsiyonunu kullanırız, ortasaha içinde İlkay var mis. 2 sene sonra da Osi'yi Juventus'a verelim, Napoli şoook.

Satrancı Napoli oynuyor sürekli biz her şeye eyvallah demekten başka bir şey yapmadık. En azından kaleciyi getir taraftarı bir rahatlat yalandan bir forvet ismi at ortaya.

Ilkay,Sommer,Semedo yap stopere para ver al bekle. Ibnenin oğlu stress yapsın ondan sonra. Oynatamayacağı, satamayacağı oyuncu elinde kalınca ne bok yiyecek göreceğiz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Promise David gelse, kaleci ve üstüne Hakan gelse osi için içi yanan tarafar serinler.

Ekin bu adamın 2 haftadan beri hangi yaptığı mantıklı

İstemiş işte pay hem italya hem yerli muhabirler yazıyor ne direttin yav
2 haftadir yaptigi mantiksiz bisey gormedim ben. en basindan beri mumkun oldugu kadar pesin istiyordu parayi. tutarsiz bir hareketi yoktu simdiye kadar. eger daha once hic pazarlik konusu olmayan yeni bir madde acmissa mantiksiz bisey yapmis olur. o zaman da zaten pazarlik biter zaten.

Ilkay,Sommer,Semedo yap stopere para ver al bekle. Ibnenin oğlu stress yapsın ondan sonra. Oynatamayacağı, satamayacağı oyuncu elinde kalınca ne bok yiyecek göreceğiz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

yaş ortalaması kaç bunların ya 40 mı

Adam 80 milyon verdi Osiye ve sözleşmeyi zorla imzalattırmadı. Herkes sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda.
Sözleşmede istemediğim kulübe zorla satılırım diye birşey yok sonuçta. Sözleşmeye bağlı kalmak zorundasın lakin bu bonservis olayı bazen köleliğe dönüşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt